Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Egy koffeinmentes edzés előtti formulát keresel? | Bemutatjuk a THE Pump terméket

Egy koffeinmentes edzés előtti formulát keresel? | Bemutatjuk a THE Pump terméket
Lauren Dawes
Író és szakértő4 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése
Fordította: Kelemen József

Érezted már úgy valaha, hogy túlságosan függsz a reggeli, napindító kávétól? Vagy éppen a koffeintől úgy felpörögsz, mint egy izgatott kisgyerek, aki túl sok szénsavas üdítőt ivott?

Bármi legyen is az okod, ami miatt egy koffeinmentes alternatívát keresel az edzésekhez, most szerencséd van. Megérkezett a THE Pump termékünk, mi pedig bemutatjuk, hogyan is fogja feltüzelni az edzéseidet.

Mi is a THE PUMP?

A THE Pump egy fantasztikus edzés előtti, melynek segítségével közelebb juthatsz fitnesz céljaidhoz. Speciálisan kiválasztott hatóanyagokkal lett megalkotva, abból a célból, hogy segítsen felülkerekedni a korlátaidon, és áttörj rajtuk – mindezt koffein nélkül.

A THE Pump egy olyan táplálékkiegészítő, amely igazán előrelendíti a fejlődésed edzésről edzésre.

Találóan, a neve a pumpálásból ered, amit minden tapasztalt edzőterembe járó és fitnesz fanatikus ismer – a pumpálás során az izmaid bedurrannak, annak köszönhetően, hogy a vérellátásuk növekszik.

Két különböző formában is elérhető: frissítő italporként vagy szuper-kényelmes kapszula formájában, így a számodra legmegfelelőbbet választhatod.

THE Pump italpor

Amennyiben egy frissítő edzés előtti italt preferálsz jobban, akkor a THE Pump keverékünk lesz megfelelő számodra. Két csodálatos ízben érhető el (narancs-mangó és szivárvány cukorka), egy ízletes módja hidratálásnak és a koffeinmentes felpörgésnek.

 

Összetevők adagonként

6000mg L-citrullin — ez a nem esszenciális aminosav elterjedt edzés előtti összetevő, mivel tanulmányok kimutatták, hogy segít kitágítani az ereket, ami által az izomműködés feljavul. 9,10, 11

3200mg béta-alanin — a béta-alanin egy másik nem esszenciális aminosav, amely karnozin termelést idéz elő, a karnozint pedig a vázizmok raktározzák, és csökkenti az izmok tejsav felhalmozását edzések során. Következésképpen, a tanulmányok kimutatták, hogy a béta-alanin kiegészítés segíthet növelni a teljesítményt és a tűrőképességet magas intenzitású edzések során. 12

1500mg taurin — erről az aminosavról kimutatták, hogy segíthet megóvni a sejteket az edzések által gerjesztett oxidatív stressztől, 13 ezzel egy értékes segítség lehet az edzéseiden.

1500mg B12-vitamin — egy esszenciális vitamin, ami támogatja az anyagcserét, ideg- és immunrendszert, illetve segít csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget. 14 Erőteljes cucc.

300mg VAS06™ — ez egy szabadalmaztatott összetevő, amely növeli az oxigénszállítást is, így több tápanyag juthat az izmokhoz. A tanulmányok kimutatták, hogy egy hihetetlenül hatékony összetevőről beszélünk, különösképpen meglátszik ez, ha összehasonlítjuk egyéb összetevőkkel. Például a talán jobban ismert, arginin 7 grammja 5%-os értágulást okoz, míg a VAS06™ mindössze 300 mg-ja, lenyűgöző 50%-os értágulással jár.3,4

75mg C-vitamin —egy esszenciális vitamin, amely segít csökkenteni a fáradtságot, mindamellett, hogy támogatja az immunrendszert intenzív edzések közben és után.6

50mg AstraGin® — természetes növények kivonataiból származik. Az AstraGin®-ről kimutatták, hogy jelentősen növeli az olyan tápanyagok felszívódását, mint az aminosavak és vitaminok.15 Ezáltal segíti a szervezeted, hogy ebből az erőteljes edzés előtti keverékből a legtöbbet kihozhassa.

THE Pump edzés előtti

THE Pump kapszulák

Ne hagyd magad megtéveszteni a kis kapszulák láttán, garantáltan ütősek! És nincs is egyszerűbb mód, hogy beilleszd a rutinodba, annyi csupán a teendőd hogy 30 perccel edzés előtt beveszed őket.

 

Összetevők adagonként

300mg VAS06™ — ahogyan előbb említtettük, ez a jogvédett összetevő egy erőteljes értágító, fontos az izomteljesítményhez, minderről klinikai tanulmányok születtek, melyek arról számoltak be, hogy 10-szer erősebb az argininnál. 3,4

250mg céklakivonatmeglepő lehet, hogy ezt látod egy edzés előttiben, azonban a magas nitráttartalma miatt a cékla népszerűvé vált a sporttáplálkozásban. Ezek a nitrátok serkenthetik az izmok vérellátását, ami növeli a hatékonyságukat edzésen. 5

80mg C-vitamin — ez az esszenciális vitamin nem csupán a fáradtságot és kimerültséget csökkenti, hanem az intenzív edzések után támogatja az immunrendszert is, ezzel segítve, hogy a legjobb formádat hozd edzésről edzésre.6

6mg iron — ez az esszenciális ásványi anyag kulcsszerepet tölt be a testünk oxigéntranszportjában, miközben segít csökkenteni a fáradtság és kimerültség érzését.7

5.5mg tiamin — Tiamin egy B-vitamin, amely támogatja a szív megfelelő működését, mindemellett részt vesz az energiatermelő folyamatokban is.

Kinek való a THE Pump?

Ez az ütős edzés előtti mindenféle edzéstervhez tökéletes, függetlenül a te képességeidtől és szintedtől. Legyen szó egy kora reggeli spinningről vagy épp egy esti súlyzózásról, a THE Pump segíteni fog jól teljesíteni, anélkül, hogy felborítaná az alvási szokásaidat.

edzés előtti

Útravaló

A THE Pump egy tökéletes módja annak, hogy kimaxold a teljesítményed, anélkül, hogy azon kellene aggódnod, hogy még órákkal edzés után is izgatott vagy. Ez a tökéletes edzés előtti esti órákban is, vagy akkor, ha épp a ciklikus koffeinbevitellel kísérletezel, illetve akkor, ha csak le szeretnéd csökkenteni azt a koffeinmennyiséget, ami szükséges a nap véghezviteléhez.

 

 

Kiegészítők

Itt az idő, hogy megújítsd edzés előtti toleranciádat? Elmagyarázzuk, mi is az a ciklikus koffein

Van egy megoldás, melynek segítségével újraindíthatod a koffein toleranciádat. Tudj meg többet cikkünkből a ciklikus koffeinbevitelről és annak előnyeiről!

Kiegészítők

THE Multi & THE Joint | Fedezd fel saját belső páncélod!

A THE Multi és THE Joint termékeink olyan innovatív vitaminkészítmények, amelyeket úgy alkottunk meg, hogy a belső akadályok leküzdésével segítsenek közelebb jutni sportcéljaid eléréséhez. Tudd meg te is, mire képesek!

 

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

  1. EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). (2010). Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to vitamin C and reduction of tiredness and fatigue (ID 139, 2622), contribution to normal psychological functions (ID 140), regeneration of the reduced form of vitamin E (ID 202), contribution to normal energy‐yielding metabolism (ID 2334, 3196), maintenance of the normal function of the immune system (ID 4321) and protection of DNA, proteins and lipids from oxidative damage(ID 3331) pursuant to Article 13 (1) of Regulation (EC) No 1924 …. EFSA Journal8(10), 1815.
  2. Kim, J. A., Formoso, G., Li, Y., Potenza, M. A., Marasciulo, F. L., Montagnani, M., & Quon, M. J. (2007). Epigallocatechin gallate, a green tea polyphenol, mediates NO-dependent vasodilation using signaling pathways in vascular endothelium requiring reactive oxygen species and Fyn.Journal of Biological Chemistry282(18), 13736-13745.
  3. SCHLAICH, M. P., JACOBI, J., Stefan, J. O. H. N., DELLES, C., FLEISCHMANN, I., & SCHMIEDER, R. E. (2000). Is l-arginine infusion an adequate tool to assess endothelium-dependent vasodilation of the human renal vasculature?Clinical Science99(4), 293-302.
  4. Fitzpatrick, D. F. (2004). S. Patent No. 6,706,756.Washington, DC: U.S. Patent and Trademark Office.
  5. Murphy, M., Eliot, K., Heuertz, R. M., & Weiss, E. (2012). Whole beetroot consumption acutely improves running performanceJournal of the Academy of Nutrition and Dietetics112(4), 548-552.
  6. Vitamin C contributes to the maintenance of the immune system during and after intense physical exercise and contributes to the reduction of tiredness and fatigue.
  7. Iron contributes to normal oxygen transport in the body, and to the reduction of tiredness and fatigue.
  8. Thiamine contributes to normal function of the heart and normal energy-yielding metabolism.
  9. Goubel F, Vanhoutte C, Allaf O et al. (1997). Citrulline malate limits increase in muscle fatigue induced by bacterial endotoxins. Can J Physiol Pharmacol;75:205–7.
  10. Gibala MJ, Young ME, Taegtmeyer H. (2000). Anaplerosis of the citric acid cycle: role in energy metabolism of heart and skeletal muscle. Acta Physiol Scand;168:657–65.
  11. Gibala MJ, Young ME, Taegtmeyer H. (2000). Anaplerosis of the citric acid cycle: role in energy metabolism of heart and skeletal muscle. Acta Physiol Scand;168(4):657–665.
  12. Sale, C., Saunders, B., & Harris, R. C. (2010). Effect of beta-alanine supplementation on muscle carnosine concentrations and exercise performanceAmino acids39(2), 321-333.
  13. Zhang, M., Izumi, I., Kagamimori, S., Sokejima, S., Yamagami, T., Liu, Z., & Qi, B. (2004). Role of taurine supplementation to prevent exercise-induced oxidative stress in healthy young men. Amino acids26(2), 203-207.
  14. Vitamin B12 contributes to normal energy-yielding metabolism, normal function of the nervous system, normal function of the immune system, and contributes to the reduction of tiredness and fatigue.
  15. AstraGin; NuLivScience; “Clinically Demonstrated to Significantly Increase the Absorption of Amino Acids, Peptides, Vitamins, and Other Nutrients in Intestinal Cells to enhance the Nutritional Value of Targeted functional Foods and Supplements
Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein