Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Clear Whey Gainer | Egy termék, mely gyökeresen megváltoztatja a tömegnövelést

Clear Whey Gainer | Egy termék, mely gyökeresen megváltoztatja a tömegnövelést
Emily Wilcock
Író és szakértő2 év Ago
Emily Wilcock profiljának megtekintése

Lehet, hogy csak időszakosan tartozol a tömegnövelő sportolók közé, de az is lehet, hogy egész évben ez a fő fitneszcélod... Mi mindenesetre biztosak vagyunk benne, hogy szívesen olvasol egy újdonságról a tömegnövelő termékek terén.

A Clear Whey, majd a Clear Vegan sikerén felbuzdulva úgy gondoltuk, akkor vagyunk igazságosak, ha a tömegnövelő olvasóink érdeklődését is felkeltjük.

Elhoztuk a Clear Whey Gainer terméket, hogy mindenkit lenyűgözzünk

A súlygyarapodás, valamint az erő- és méretnövelése sok konditerembe járó célja. És hogy mi a legfontosabb tényező e célok eléréséhez? A kalóriatöbblet. Ez azt jelenti, hogy több kalóriát fogyasztasz, mint amennyit elégetsz. Na, persze, kezdetben minden csupa móka és kacagás, de egy idő után bizony szükséged lehet egy segítő kézre.

És itt jön a képbe a Clear Whey Gainer. Adagonként 471 kalóriával máris jó úton haladsz a kalóriatöbblet eléréséhez - és még fel is frissít közben. A normál turmixok tejes íze és állaga nélkül ez az ital tökéletes az edzőteremben. Vagy párosíthatod akár a csirke és rizs mellé is, hogy egy extra makro löketben részesülj.

De még korántsem értünk az előnyök végére. Adagonként 35 g fehérje segíti izmaid helyreállítását egy kemény edzés után. 60 g szénhidrát pedig a regenerálódást segíti elő, és felkészíti a testedet mindarra, amit a továbbiakban tervezel. Mindezt úgy, hogy közben nem érzed magad bágyadtnak - kalóriatöbblet a szó szoros értelmében még sosem volt ilyen üdítő.

Mindezen kívül ott van még a kreatin, az edzőterembe járók legjobb barátja. Bizonyítottan növeli a fizikai teljesítményt, így minden edzés alkalmával képes leszel a fejlődésre.

Már csak az a kérdés, hogy melyik ízt is választod. Alma, ananász, málna-limonádé vagy narancs-mangó? A döntés a tiéd.

 

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Emily Wilcock
Író és szakértő
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Emily a Birminghami Egyetemen tanul üzleti menedzsment-marketing szakon, jelenleg a gyakornoki évét tölti. Mind az írás, mind a fitnesz iránt érdeklődik, ezért örül, hogy most a kettőt kombinálhatja. Szeret időt tölteni a barátaival, az edzőteremben és azon kívül is.
myprotein