Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Jelly Belly X Clear Whey | Ismerd meg az 5 új, zamatos ízt

Jelly Belly X Clear Whey | Ismerd meg az 5 új, zamatos ízt
Monica Green
Író és szakértő1 év Ago
Monica Green profiljának megtekintése

Fordította: Révai Zsófia

Először az egész világon úttörőnek számító Clear Whey érkezett meg, aztán jött a Clear Vegan, a Clear Soy és a termékcsalád többi tagja, hogy új ízekkel kényeztethessük az ízlelőbimbóitokat.

Most pedig igazán izgalmas híreink vannak a számotokra: új partnerünk az édességeket gyártó Jelly Belly! Öt klasszikus ízükből kiindulva készítettünk a számotokra vadonatúj ízesítéseket a Clear Whey termékvonalunkat bővítve.

A hab a tortán pedig nem más, mint az, hogy azonnal fogyasztható BCAA energiaitalok is elérhetőek lesznek két Jelly Belly-ízben, így ha egy adagnyi energialöketre és a testednek fontos BCAA-ra vágysz, akkor sem kell lemondanod a Jelly Belly-ízvilágról!

Az alábbiakban mindent megtudhatsz a Jelly Belly Clear Whey-ről – na és persze arról, hogyan szerezheted be minél hamarabb!

Mi az a Jelly Belly?

Mielőtt létrejött volna az a márka, amelyet ma ismerünk, a Jelly Belly egy édességgyártó cég volt, mely a Herman Goelitz márkanév alatt működött. Széles választékban kínálták csábító édességeiket egészen 1898-tól 1976-ig, amikor is megszületett az a márka, amelyet ma mindannyian jól ismerünk és szeretünk: a Jelly Belly.

Minden évtized új és ínyenc Jelly Belly-élményeket tartogatott, ragyogó színekkel, különleges formákkal. Ezek után nem meglepő, hogy a becslések szerint évente 15 billió fogy ebből az édességből!

Az első, mára már ikonikus nyolc ízt 1976-ban mutatták be: Root Beer, Green Apple, Liquorice, Cream Soda, Lemon, Tangerine, Very Cherry és Grape nevű ízeket. Ma pedig már több, mint 100 ízben elérhető ez az édesség!

Nem csoda, hogy mi is égtünk a vágytól, hogy közreműködhessünk a zselés cukorkák piacvezető szakértőivel. Ennek az eredménye lett az öt új, hihetetlenül zamatos íz.

Jelly Belly Clear Whey

Jelly Belly X Clear Whey

Már jó ideje hatalmas Jelly Belly-mániások vagyunk, így nem hagyhattuk ki a lehetőséget, hogy létrehozzuk a Jelly Belly Clear Whey-t: ez egy igazán különleges, prémium zselés cukor-ízélményt tartogat a számotokra, ami a napi fehérjebevitel felturbózását igazán élvezetessé változtatja!

A leginkább nosztalgikus és legfinomabb ízeket választottuk ki, ezeket keverve a díjnyertes Clear Whey Izolátumunkhoz, így minden egyes turmix fogyasztása egy izgalmas ízutazás lesz, amitől örömükben sikítozni fognak az ízlelőbimbóid!

A mi választásunk a Green Apple, Tutti-Fruitti, Bubble Gum, Very Cherryés Berry Blue ízekre esett, ezeket kombináltuk a Clear Whey-formulával.

Ez nem mást jelent, mint hogy a makrók és mikrók pontosan ugyanolyanok maradtak, mint eddig: amilyennek már megszoktad és megszeretted őket. Ami új, az a Jelly Belly csavar! 20g fehérje, 4g BCAA és alig 85 kcal – ez a Clear Whey-változat sem fog csalódást okozni!

Ha egy frissítő klasszikusra vágysz, válaszd a Green Apple ízt, ha a gyerekkorodba térnél vissza, akkor a Tutti-Fruitti a Te ízed, de ha valami igazán gyümölcsöset szeretnél, itt a Very Cherry – minden kívánságra megvan a tökéletes ízünk!

Könnyed és frissítő – a Clear Whey úttörő újdonság a nyári edzésekhez, amely minden fontos tápanyagot megad a testednek a klasszikus fehérjeturmixok krémes állaga nélkül. Mintha csak egy kis gyümölcslevet kortyolgatnál: még azt is el fogod felejteni, hogy éppen egy sporttáplálék-kiegészítő terméket iszogatsz!

Jelly Belly X BCAA Energy

Aminosavakkal, esszenciális vitaminokkal és egy jó adag koffeinnel a BCAA Energiaital a tökéletes szomjoltó. Ha egy kis energiaturbózásra van szükséged edzés előtt, vagy csak a délutáni holtpontot kell túlélned, ez a termék mindkét esetben remek választás.

Mi sem tudtunk ellenállni a csábításnak és két Jelly Belly-ízzel is vegyítettük a BCAA Energy formulát, igazi ízbombákat csempészve a mindennapokban használt táplálékkiegészítők arzenáljába.

A hiányzó energiát most már Very Cherry vagy Bubble Gum ízekben is pótolhatod – probléma megoldva, szomjúság kioltva!

Jelly Belly Receptek

Rengeteg opció létezik, ha a Clear Whey-ről van szó, hiszen nem csak a klasszikus módon, vízzel elkeverve fogyaszthatod! A sajttortától a különböző mocktail-okig a lehetőségek tárháza végtelen. Tartsd a szemed a különböző social media-platformjainkon, mert könnyen lehet, hogy exkluzív, máshol nem elérhető Jelly Belly Clear Whey receptekbe fogsz botlani!

De ha úgy érzed, már nem tudsz várni, addig érdemes kipróbálnod ezeket a recepteket…

Receptek

Clear Whey zselé süti

Ez a finom, magas fehérjetartalmú zselé süti ideális az edzés utáni feltöltődéshez. Clear Whey Isolate-tel felturbózva hasznos fehérjével támogat majd.

Receptek

Clear Whey Pálcikás Jégkrém | A hűsítő recept, amit muszáj kipróbálnod

Valami igazán hűsítő finomságra vágysz edzés után, mely tele van fehérjével?

Üzenet

Kifejezni sem tudjuk, mennyire izgatottak vagyunk, hogy végre mesélhetünk nektek erről az együttműködésről a Jelly Belly-vel és már alig várjuk, hogy Ti is elmondhassátok, mit gondoltok róla! Akár a klasszikus Clear Whey-re voksoltok, akár a BCAA Energiaitalt próbáljátok ki, vagy éppen mindkettőt a kosárba teszitek (ugyan, Ti is tudjátok, hogy megérdemlitek!), nagyon bízunk benne, hogy annyira fogjátok szeretni, ahogy mi is!

És persze ne feledjétek el kipróbálni a Clear Whey receptjeinket: ezzel tudjátok csak igazán fokozni az edzés utáni rutinba csempészett izgalmakat!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

https://www.licenseglobal.com/corporate-brands/wow-factor-jelly-bellys-colorful-licensing-play

Monica Green
Író és szakértő
Monica Green profiljának megtekintése
myprotein