Ugrás a fő tartalomra
Nagykövetek

Matt Morsia lerántja a leplet a fitnesz fotók készítéséről

Matt Morsia lerántja a leplet a fitnesz fotók készítéséről
Emily Wilcock
Író és szakértő2 év Ago
Emily Wilcock profiljának megtekintése

Matt Morsia ezúttal felhagyott a szokásos humorizálással és pózolással a kamerák előtt, szeretne ugyanis megosztani veletek egy titkot. Ezzel a gyors betekintéssel Matt megmutatja, hogyan is állnak a profik kamera elé, mikor az Instagram számára készítenek néhány fotót.

Matt a feltételezésekkel ellentétben nem csak úgy lekapja magáról a pólót, készít egy gyors képet, és megy is a dolgára. Bár igaz, hogy elképesztő fizikummal rendelkezik - amiért nyilvánvalóan keményen megdolgozott -, de így is mindig egy hét perces átalakuláson kell átesnie, mielőtt kamerakész lenne.

A közösségi média többnyire eléggé félrevezető tud lenni. Matt ezzel a lépéssel most megmutatja, a való élet nem mindig olyan, mint az Instagram. Az igazságot megvallva rengeteg munka és elgondolás van mindegyik kép mögött, így már ez alapján is biztos lehetsz benne, hogy nem a teljes valóságot tükrözik.

ELŐTTE kép

  • Közepes erősségű felülről jövő megvilágítás
  • Sok beszűrődő fény elölről
  • Egyáltalán nem feszíti be hasizmát

UTÁNA kép

  • Besötétít, hogy tudja irányítani a természetes fényeket
  • Maximumra állítja a felülről jövő megvilágítást
  • Feltekeri a fűtést, hogy meleg legyen az edzőteremben
  • A legfontosabb: bedurrantja az izmokat egy kis edzéssel (fekvőtámasz, karhajlítás, oldalemelés kézisúlyzóval)
  • Vízzel lefröcsköli magát
  • Feljebb állítja a kamerát, hogy széles váll-keskeny derék látszatát keltse
  • Amennyire csak tudja, befeszíti hasizmát

Összefoglalás

Érdemes észben tartanod legközelebb, amikor összehasonlítod magad valakivel, hogy akit a közösségi médiában látsz, ő a legjobb oldalát mutatja épp. Az influencerek, a profi fitnesz és kondis személyek komolyan megfontolják, hogy mit osztanak meg. Ugyan nem szerkesztik át a képeket, de aprólékosan megtervezik és beállítják képeiket.

Így hát íme, a napi emlékeztető, hogy amit a közösségi médiában látsz, az nem pontosan tükrözi a való életben látottakat. Ne a profikhoz mérd saját fejlődésedet vagy fitnesz utadat, hanem magadhoz! Légy objektív, türelmes és kedves magadhoz!

 

 

 

 

Emily Wilcock
Író és szakértő
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Emily a Birminghami Egyetemen tanul üzleti menedzsment-marketing szakon, jelenleg a gyakornoki évét tölti. Mind az írás, mind a fitnesz iránt érdeklődik, ezért örül, hogy most a kettőt kombinálhatja. Szeret időt tölteni a barátaival, az edzőteremben és azon kívül is.
myprotein