Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Anyagcsere gyorsító csokis és chilis smoothie

Anyagcsere gyorsító csokis és chilis smoothie
Jennifer Blow
Író és szakértő5 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Ez az anyagcsere gyorsító smoothie turmix tartalmaz minden összetevőt, amire szükséged lehet a tested beizzításához.

Ha anyagcserénket szeretnénk gyorsítani, ahhoz létezik pár speciális összetevő, melyek segíthetnek elérni a céljainkat, egy könnyű turmixban elkészítve megadják azt a pluszt amit mindig is vártunk tőlük.

Az olyan természetes összetevők mint a chili vagy a guarana már régóta ismert hatásos összetevők, ha a testünk hatékony működtetéséről van szó - plusz a csokoládés és chili ízek kombinációja egy mennyből pottyant párosítás.

A Guarana egy természetes összetevő, amelyet a sportolók az anyagcsere és a teljesítménynövelés segítésére használnak. Ennek az az oka, hogy körülbelül kétszer annyi koffeint tartalmaz, mint a kávé, melyről kimutatták, hogy fokozza az energiafelhasználást, termogén hatást kifejtve a testben. Ezen felül a guarana olyan vegyületeket is tartalmaz, mint a katekinek, melyekről kimutatták, hogy képesek gátolni a zsírfelszívódást a szervezetben.

A chili tartalmaz egy olyan aktív hatóanyagot, amelyet kapszaicinnak nevezünk, amelyet a tudományos kutatások kimutatták, hogy képes lehet az energia és a zsíranyagcsere fokozására és az étvágy csökkentésére.

A hozzáadott Impact Diet Whey fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg építéséhez és fenntartásához, illetve számos olyan diétás összetevőt tartalmaz, mint az Inulin, Glutamin, Lenmag, CLA, Zöldtea kivonat, Acetil L-karnitin, Kolin és emésztőenzimek.

Egyszerűen keverje össze ezeket a természetes összetevőket egy turbófeltöltésért.

anyagcsere gyorsító smoothie shake

 

Összetevők

  • 200ml zsírszegény tej vagy növényi tej
  • 5g Guarana por (vagy 25ml lefőzött espresso) - guarana por angol oldalunkról beszerezhető
  • ½ friss vörös chilli
  • 1 adagolókanál Csokoládés Impact Diet Whey
  • 1 evőkanál szárított kókusz
  • 6-8 jégkocka

Elkészítés:

1. Egyszerűen mixeljük össze az összetevőket, amíg krémes, sima állagot el nem érjük, egy anyagcsere gyorsító smoothiehoz, ami turbófeltöltőként hat a rendszeredre.

Makrók adagonként:

Kalória: 214kcal Fehérje: 25g Szénhidrát: 15g Zsír: 5g

Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein