Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Kék málnás Clear Whey Isolate | Fedezd fel a nyár ízét 2 recept segítségével!

Kék málnás Clear Whey Isolate | Fedezd fel a nyár ízét 2 recept segítségével!
Lauren Dawes
Író és szakértő3 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése
Fordította: Rózsa Zoltán

 

Te is imádtad gyerekként a málnás jégkását?

Vadiúj, kék málna ízesítésű Clear Whey Isolate tejsavófehérje izolátumunknak köszönhetően felidézheted gyermekkorod nyarainak élményét. Izzasztó edzésed után az édes ízű turmixok helyett, tégy próbát üdítően gyümölcsös ízű, könnyed fehérjeporunkkal! Új formulánk különlegessége, hogy a kiváló tápanyagtartalom mellett ehető csillámport tartalmaz. Edzés utáni turmixod mellett szívesen kipróbálnál más magas fehérjetartalmú ételeket is? Az alábbiakban két egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptet találhatsz.

Kék málnás alkoholmentes koktél

Hozzávalók egy adaghoz

Clear Whey Isolater

Elkészítés módja

  1. Helyezz shakerbe egy adagolókanálnyi kék málna ízesítésű Clear Whey Isolate fehérjeport, és rázd össze alaposan, amíg tökéletesen feloldódik!
  2. Öntsd ki kedvenc koktél poharadba, és dekorációképpen helyezz a pohár szélére vékonyra szelt citromot! Tedd teljessé a mocktail élményt jégkockákkal!
Tápanyagok

88 kcal, 19 gramm fehérje, 2,5 gramm szénhidrát, 0,1 gramm zsír

 

Kék málnás zselé

Hozzávalók két adaghoz

kék málnás fehérjepor

Elkészítés módja

  1. Helyezz shakerbe egy adagolókanálnyi kék málna ízesítésű Clear Whey Isolate fehérjeport, és rázd össze alaposan, amíg tökéletesen feloldódik! Várj 15 másodpercet, amíg a fehérjepor leülepszik!
  2. Öntsd a zselatinos zacskó tartalmát egy külön tálba, majd öntsd rá fokozatosan a forrásban lévő vizet folyamatos keverés mellett!
  3. Add a zselatint több részletben a shaker tartalmához!
  4. A kész keveréket helyezd kis tálakba! A kész tálakat tedd a hűtőbe éjszakára!
Tápanyagok

106 kcal, 25 gramm fehérje, 1,2 gramm szénhidrát, 0,1 gramm zsír

 

Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein