Ugrás a fő tartalomra
Edzés

Ignite, a ruházat, amely lángra lobbantja edzésedet | Vadonatúj női kollekció

Ignite, a ruházat, amely lángra lobbantja edzésedet | Vadonatúj női kollekció
MyproteinHU
Író és szakértő6 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

Igen, tudjuk, hogy a brit nyár nem mindig jelent garantált napsütést, de abban biztos lehetsz, hogy mi elhozzuk számodra a forróságot a vadonatúj futó kollekciónkkal, az Ignite-tal. Hölgyek, itt az idő, hogy tűzre kapjunk!

Ignite sportruha kollekció

Kezdd egy szikrával!

Egész télen ugyanabban a fekete leggingsben és felsőben voltál, de itt az idő, hogy ezeket a sötét és unalmas cuccokat félredobd, és elkapjon a nyári életérzés ezzel a pezsdítő szereléssel. Fő tulajdonsága a merész hófehér-kék-sötét-korall színösszeállítás. Az edzést tehát máris feltűnéssel kezded majd. Abban pedig biztosak vagyunk, hogy a jó kinézet és közérzet a szerelésedben nagy mértékben hozzájárul a kőkemény edzéshez.

Kapjon lángra az edzésed!

Ez a kollekció nemcsak a száját jártatja. Bizony… ez rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, ami szükséges, hogy a szavakból tettek legyenek.

Először is, minden darab olyan anyagból készült, ami antibakteriális bevonattal rendelkezik, hogy így hosszabb ideig segítsen megőrizni a frissességet futásról futásra. Tudjuk, hogy könnyen előfordul az emberrel egy kemény edzés után, hogy öltözést követően a táskában maradnak az edzős ruhadarabok néhány napig. De most már nem kell aggódnod, hogy a feledékenységedből fakadóan milyen kellemetlen szagok alakulnak ki.

Gondoskodtunk továbbá arról is, hogy az izzadságelvezető technológiánkat is alkalmazzuk az egész kollekciónál, mivel tudjuk, mennyire kimelegedhetünk 10 perc futópadon való futás után. Ez a ruházat megóv téged a ragadó izzadság okozta bőrirritációtól azáltal, hogy ruhán kívülre vezeti el az izzadságot. Ez aztán a segítség, ugye?

Az Ignite leggings és rövidnadrág is rejtett zsebbel lett ellátva kialakítása során, ami azt jelenti, hogy a szekrénykulcsodat biztos helyen tudhatod miközben a kilométereket rovod.

Ignite kollekció leggings sportmelltartó

Szóval, mi található a kollekcióban?

Ignite Leggings

Ismerjük a prioritásodat…és igen, ez teljesen guggolásbiztos. A dizájnereink gondoskodtak arról, hogy a legsötétebb színek éppen hátul legyenek, így teljes nyugalommal használhatod a Smith Machine-t, nem kell amiatt aggódnod, hogy bármi kilátszódna, aminek nem kéne.

Ignite Dual Rövidnadrág

Ez egy olyan ütős darab, ami után csak úgy epekedik a nyári felszerelésed. Dupla réteg a maximális takarásért és támogatásért. Készen állsz vele a kitörésekre, doboz ugrásra vagy sprintre.

Ignite Sportmelltartó

Hab a tortán, ez tökéletesíti igazán a megjelenést. Elasztikus tartópánttal és eltávolítható kosarakkal rendelkezik, így teljes kényelmet és tartást biztosít akár futás, akár ugrókötelezés közben. Ráadásul, egy stílusos hálós betoldás is megtalálható rajta, ami nemcsak jól néz ki, de segíti a légáramlást is (így minimálisra csökken a háton kialakuló izzadság okozta bőrirritációk esélye).

Ignite kollekció

Szükséged van még egy darabra? Párosítsd a Breeze-zel a tökéletes megjelenés érdekében!

Oké, lehet, hogy le szeretnéd egy kicsit hűteni a dolgokat, és hátralépnél egy lépést a sportmelltartó és leggings kombó merészségétől. A vadonatúj Breeze pólónk a tökéletes megoldás, ha egy légkönnyű réteget keresel, ami egy kicsit több takarással továbbra is lehetővé tesz minden mozgást, és biztosítja a szabadságérzetet.

Laza szabásának, valamint hosszított szegélyű és kerekített nyakú kialakításának köszönhetően kényelmes viseletet nyújt. Egyedi, égetett hatású mintája miatt félig áttetsző. Választható fekete, fehér és káprázatos korall színben, így akkor cserélheted le az egyszínűséget feltűnőségre, amikor csak akarod. Minden elvárást teljesít.

 
Breeze félig átlátszó póló
Most már tehát naprakész vagy az újonnan megjelent termékeink terén, így eggyel kevesebb okod maradt, hogy ne lépj a futópadra. Ha még több inspirációra lenne szükséged, kattints a lenti cikkeinkre, ahol még több futással kapcsolat tippet és technikát olvashatsz!
Edzés

Fogyás futással | Hogyan fussunk, hogy eredményes legyen?

A futás – minden fogyókúra kötelező résztvevője. Mit lehet mindig hallani? „Az újévi fogadalmam az volt, hogy lefogyok x kilót, ezért el is kezdtem heti 3-4-szer futni.” A futás mellet szól az, hogy olcsó (legalábbis úgy, ahogy az emberek csinálják – tehát mezei, régi sportcipőben és betonon) és bárhol kivitelezhető (remek példa erre, hogy az 5. kerület közepén is vannak futók).

Edzés

Futás kezdőknek | 4 hetes futás edzésterv

Ha futásról van szó, mindenkinek megvan a maga módja. De amikor belekezdesz, honnan tudod biztosan, hogy megértetted az alapokat, és hogyan maradsz motivált, ha már elsajátítottad őket?

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein