Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Csúcsteljesítményre tervezve | Fedezd fel a Myprotein Pro kínálatunkat!

Csúcsteljesítményre tervezve | Fedezd fel a Myprotein Pro kínálatunkat!
Jennifer Blow
Író és szakértő5 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Ez az a termékpaletta, ami által szintet fogsz lépni. A Myprotein Pro kínálatunk egy korszerű kutatás és a legjobb minőségű összetevők kombinációjából áll össze. Úttörő formulák felhasználásával és tudományosan megtervezve azt a célt szolgálja, hogy keményen vissza tudj vágni.

Fedezd fel a teljes Myprotein Pro kínálatot!

PhaseTech

PhaseTech formula felszívódás

A PhaseTech a sporttáplálkozás következő generációja. Aktivált gyöngyök korszerű szállítási rendszerét használva, egyedi késleltetett felszívódású keverékekkel szolgálhatunk, hogy hosszabb ideig erősebb maradj. Íme, mi minden található a PhaseTech palettán:

 

THE Pre-Workout+

PHASE TECH The Preworkout +

Emelkedj új magaslatokba a THE Pre-Workout+ segítségével! Ez a klinikailag tesztelt, teljesítményfokozó összetevők ideális fúziója segít majd messze túllépni a korábbi határaidat.

A PhaseTech™ koffein gyöngyök azt jelentik, hogy ez az edzés előtti kiegészítő nem csupán egy löket energiával lát el, hanem több ilyen löketet biztosít, melyek segítségével a legkeményebb edzésen is szárnyalni fogsz.

E plusz löket érdekében bevetettük a VASO6™-ot és a galagonya bogyó kivonatot. Bizonyítottan 10x hatásosabb, mint az arginin, így készülj fel arra, hogy komoly eredményeket látsz majd! 1-2

 

THE Amino+

PHASE TECH-the amino +

Edzés előtt, hogy löketet kapj? Edzés közben, hogy energiával töltsön fel? Edzés után a regenerálódás érdekében? Bármikor fogyasztod, a THE Amino+ jelenti a végső kiegészítőt edzéseidhez.

A BCAA-t valamint hozzáadott leucint és glutamint tartalmazó PhaseTech™ gyöngyök célja, hogy az izomfehérje szintézis hosszabb időn keresztül menjen vége a késleltetett felszívódásnak köszönhetően. Ennek eredményeként csökken az izomfehérje lebontása és fokozódik az izomnövekedés. 3 Az első gyakorlattól egészen messze az utolsó utánig érezni fogod a hatását.

Hogy még jobban feltöltsük az edzésedet, KSM-66® Ashwagandát is alkalmaztunk, egy természetes gyógynövényt, melyről kimutatták, hogy hangulatfokozó és edzéshez köthető stresszcsökkentő hatással bír4, így a tökéletes energiát adó kiegészítő.

 

THE Whey+

TheWhey+ prémium fehérje PhaseTech

Ez az a fehérjepor, amit az edzésed megérdemel. A THE Whey+ többet jelent az alap edzés utáni kiegészítőknél: GroPlex™ és BCAA PhaseTech™ gyöngyök kombinációját tartalmazza, valamint hozzáadott leucint és glutamint, mindez magas minőségű tejsavó izolátummal keverve.

Lehet, hogy a GroPlex™ komplikáltnak hangzik, de ez egész egyszerűen egy gyorsan felszívódó hidrolizált tejsavófehérje és lassú felszívódású micelláris kazein keveréke. Egy instant fehérje löketet jelent, ráadásul folytatólagos ellátását biztosít még azt követően is, hogy végeztél az edzéssel.

A GroPlex™ és a PhaseTech™ kombinálása azt jelenti, hogy a THE Whey+ egy tág idő intervallumban biztosítja a fehérje és aminosav felszívódását. Ennek hatására hosszabb időn keresztül valósul meg az izomfehérje szintézis, ami igazán jó hír a növekedés és regenerálódás maximalizálása kapcsán. 5-7

 

THE Whey

Myprotein The Whey Protein

Íme, egy másik fehérjekeverék, amit hozzáadhatsz a kedvencekhez.

A Thewhey™ a bajnokok választása, 25g magas minőségű proteinnel, 3g leucinnel, 5g glutaminnal és kevesebb, mint 2g szénhidráttal.

Hozzáadtunk MyZyme™-et is, egy szakszerűen megalkotott enzimkeveréket, mely segít a testednek annyi fehérjét lebontani és felszívni, amennyire az izom regenerálódáshoz és növekedéshez szükséges. 8

Sőt, Lacprodan® HYDRO.Powert is tartalmaz, ami egy hidrolizált, szuper gyorsan felszívódó fehérje. Ennek köszönhetően az izmaid egyből hozzájutnak egy fehérje lökethez, és kezdődhet a regenerálódási folyamat. 9

 

The Carb Crusher

Myprotein The Carb Crusher fehérjeszelet

Édesség iránti vágyak csökkentésére tervezték, és ez a selymesen finom szelet segít az úton maradni, hogy igazi eredményeket láthass.

Ez egy páratlan, alacsony cukortartalmú snack, mely 21g fehérjét tartalmaz, 100%-ban fedezve számos vitamin és ásványi anyag ajánlott napi mennyiséget, és csupán 2,7 g felszívódó szénhidrátot biztosít. Ez azt jelenti, hogy a kellemetlen cukorsokk nélkül jutsz hozzá a fehérjéhez. Sosem volt erőteljesebb a snackek fogyasztása.

Lehetsz akár a mogyorófélék kedvelője vagy éppen a gyümölcsös ízek megszállottja, a sokféle íznek köszönhetően sosem fogod ugyanazt a szeletet megunni. Tedd be a tornazsákba arra az esetre, hogy utol fog érni az édesség utáni vágy, és így bizony nem kell majd kompromisszumokat kötnöd az ízek terén!

 

Tanulság

A vezető gyártással, a Myprotein Pro választékunk minden edzésedet győzelemhez vezeti majd. A legjobb minőségű tápanyagokat biztosítja, és a korszerű formuláknak köszönhetően a sporttáplálkozást a következő szintre emeli.

Fedezd fel a teljes Myprotein Pro kínálatot!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

1 U.S. Patent No 6,706,756 BI, Fig.7

2 Rigelsky, J. and Sweet, B. (2002). Hawthorn: pharmacology and therapeutic uses. American Journal of Health-System Pharmacy, 59(5), pp.417-422.

3 Blomstrand, E., Eliasson, J., Karlsson, H. K., & Köhnke, R. (2006). Branched-chain amino acids activate key enzymes in protein synthesis after physical exerciseThe Journal of nutrition136(1), 269S-273S.

4 Mishra, L. C., Singh, B. B., & Dagenais, S. (2000). Scientific basis for the therapeutic use of Withania somnifera (ashwagandha): a reviewAlternative medicine review5(4), 334-346.

5 Shimomura, Y., Murakami, T., Nakai, N., Nagasaki, M., & Harris, R. A. (2004). Exercise promotes BCAA catabolism: effects of BCAA supplementation on skeletal muscle during exercise. The Journal of nutrition134(6), 1583S-1587S.

6 Blomstrand, E., Eliasson, J., Karlsson, H. K., & Köhnke, R. (2006). Branched-chain amino acids activate key enzymes in protein synthesis after physical exercise. The Journal of nutrition136(1), 269S-273S.

7 Esmarck, B., Andersen, J. L., Olsen, S., Richter, E. A., Mizuno, M., & Kjær, M. (2001). Timing of postexercise protein intake is important for muscle hypertrophy with resistance training in elderly humans. The Journal of physiology535(1), 301-311.

8 Norton, L. E., & Layman, D. K. (2006). Leucine regulates translation initiation of protein synthesis in skeletal muscle after exercise. The Journal of nutrition136(2), 533S-537S.

9 Hansen, M., Bangsbo, J., Jensen, J., Bibby, B. M., & Madsen, K. (2015). Effect of whey protein hydrolysate on performance and recovery of top-class orienteering runners. International journal of sport nutrition and exercise metabolism25(2), 97-109.

Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein