Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Mályvacukros Jelly Belly egészséges fánk

Mályvacukros Jelly Belly egészséges fánk
Lauren Dawes
Író és szakértő1 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Megtaláltuk az új kedvenc nassolnivalódat - @healthy_floflo mennyei fánk receptje téged is elvarázsol majd!  Nem számít, milyen napszak van éppen, egy kis fánk mindig jólesik, nem igaz? Ráadásul, ha ezekkel az igazán különleges protein fánkokkal kínálod a vendégeid, nem kérdés, hogy mindenki kedvenc házigazdája leszel. De ne aggódj, teljesen megértjük azt is, ha ebből az édességből az összeset magadnak szeretnéd! Ráadásul az egészséges fánk recept percek alatt elkészíthető!

Mindössze néhány percre lesz szükséged, ha szeretnéd kipróbálni ezt a receptet és a fánkok kisütése sem tart majd tovább 15 percnél. Ráadásul nem kell őket bő olajban sütnöd, hiszen ezek a könnyű fehérje fánkok zabliszttel és kókuszolajjal készülnek. Egy fánk majdnem 9 gramm proteint tartalmaz, ami még abban is segít, hogy könnyebben elérd a megcélzott napi fehérjebeviteled! 

Az elkészítéshez nem akármelyik Impact Whey ízt használtuk - az ikonikus Jelly Belly Pörkölt Mályvacukor ízesítés ellenállhatatlanul édessé teszi a pillekönnyű fánkjaid, anélkül, hogy egy gramm cukrot is hozzáadnál. Fogyaszthatod őket önmagukban, de különböző feltétekkel még extrábbá teheted az élményt - mit szólnál egy kis olvasztott étcsokihoz és Protein Popcornhoz? Nyerő páros!

Egészséges fánk recept

Kihagyhatatlan, gyorsan elkészíthető egészséges fánk recept

A recept 8 kisebb fánk elkészítéséhez szükséges mennyiségeket tartalmaz. 

Egészséges fánk hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsd elő a sütőt 170C-ra.
  2. Először mérd ki a száraz összetevőket egy tálba vagy nagyobb bögrébe és keverd össze. 
  3. Ezután add hozzá a nedves összetevőket is és botmixerrel keverd simára a tésztát. 
  4. A kapott masszát öntsd egy fánkformába, majd tedd be a sütőbe 15 percre. 
  5. Az elkészült fánkokat hagyd kihűlni egy sütőrácson. 
  6. Eljött a díszítés ideje! Flo nem bízta a véletlenre, az olvasztott étcsoki és az édes Protein Popcorn verhetetlen párosát használta. 
  7. Láss neki a falatozásnak azonnal - de ha mégsem így tennél, a fánkok 2-3 napig tökéletes minőségben eltarthatóak egy légmentesen zárható dobozban.
Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein