Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Így készítheted el a tökéletes vegán palacsintát

Így készítheted el a tökéletes vegán palacsintát
Evangeline Howarth
Író és szakértő5 év Ago
Evangeline Howarth profiljának megtekintése
Fordította: Rózsa Zoltán

Mondj búcsút a hosszú perceken át tartó alapanyag méregetésnek, a csomós tészta fárasztó kevergetésének, és üdvözöld az ízletes, rövid idő alatt elkészíthető vegán palacsintákat!

Csupán adj vizet a könnyedén oldódó, természetes fehérjetartalmú palacsinta tésztához, és perceken belül fogyaszthatod ínycsiklandozóan finom reggelid vagy edzés utáni nassolnivalód! Receptünkhöz nincs szükség „lenmag tojáspótlóra” vagy egyéb nehezen fellelhető alapanyagra. Továbbá étrended felrúgását is elkerülheted, hiszen vegán palacsintáink alacsony cukortartalmúak és adagonként mindössze 190 kilokalóriát tartalmaznak.

Vegán palacsintánk kizárólag természetes ízesítőanyagokat tartalmaz, és adagonként 20 gramm fava bab és búzaalapú fehérjével látja el szervezeted.  Könnyen elkészíthető finomságunk ízlésed és diétád szerint tudod még finomabbá tenni kedvenc feltéteiddel.

Személyes kedvenc feltétünk az erdei gyümölcs egy nagy adag cukormentes sziruppal, azonban elkészítheted palacsintád akár természetes mogyoróvaj, csokoládé és banán feltéttel is, ha egy igazán laktató desszertre vágysz.

Vegán palacsintaporunk két ellenállhatatlan ízesítésben érhető el, továbbá egy ízesítetlen változatban az igazán kreatív palacsintakedvelők részére. Éld ki határtalan kreativitásod, és kombináld palacsintánkat FlavDrops™ természetes ízesítő és édesítő aromáinkkal, banánnal vagy mogyoróvajjal! Inkább az egyszerű megoldások híve vagy? Válaszd ellenállhatatlanul finom csokoládé vagy a pikáns fahéjas-áfonyás ízesítésünk!

 

Hozzávalók

vegán palacsinta

Elkészítés

  1. Keverj össze két kanál Vegán Palacsinta keveréket 100-125ml vízzel shaker kulacsodban!
  2. Rázd össze a hozzávalókat! Használhatsz turmixgépet vagy habverőt is, amíg folyékony, homogén állagúvá nem válik!
  3. Kis mennyiségű zsiradékot melegíts közepes hőmérsékletűre egy serpenyőben, majd önts egy palacsintányi mennyiségű tésztát a serpenyőbe!
  4. Süsd addig a palacsintát, míg a megfelelő barna színt eléri, majd fordítsd meg!
  5. Ismételd meg az előző három lépést, míg végül 3-4 palacsinta nem készül!
  6. Helyezd egymásra a palacsintákat, és tálald kedvenc feltéteddel!

 

Táplálkozási információk

Kalóriák188
Teljes zsír2g
Összes szénhidrát20g
Fehérje21g
Evangeline Howarth
Író és szakértő
Evangeline Howarth profiljának megtekintése

Evangeline fiatal kora óta versenyszerűen sportolt. RYA minősített vitorlás oktatóként tisztában van vele, hogy mennyire fontos a megfelelő táplálkozás az extrém és állóképességi sportokban, mivel a Team GBR csapatában és az egyetemi első számú csapat edzőjeként és kapitányaként szerzett tapasztalatot.

Szabadidejében Evangeline szeret futni, különösen maratonokat. Hétvégén vízi sportokat űzve vagy a hegyekben túrázva találod. Kedvenc estéit HIIT edzésekkel vagy guggolásokkal tölti az edzőteremben, mielőtt összedobna egy jó fűszeres ételt, egy tonna zöldséggel - yum!

Evie tapasztalatairól itt tudhatsz meg többet.

myprotein