Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Ínycsiklandó sütés nélküli sajttorta White Gold proteinnel

Ínycsiklandó sütés nélküli sajttorta White Gold proteinnel
Monica Green
Író és szakértő5 hónap Ago
Monica Green profiljának megtekintése
Néha nagyon hiányzik egy szelet finom, krémes karamellával felturbózott fehér csoki? Akkor ezt a sütés nélküli sajttorta receptet imádni fogod! 

A White Gold ízesítésű Impact Whey Protein fogyasztása önmagában is különleges élmény, de ha egy bámulatosan krémes sajttortát készítesz belőle, akkor egyenesen utánozhatatlanná válik! Ráadásul most akár ezt a terméket, akár bármelyik más Myprotein fehérjét különleges áron szerezheted be - hogy hogyan? Blogunk olvasójaként mutatunk neked egy exkluzív kedvezményre jogosító kódot, amelynek a használatával a fehérje listaoldalunkon szereplő összes termék egyedi 20% kedvezménnyel lehet a tiéd! Csak írd be a PROTEINBLOG titkos kódot és a kedvezmény máris látható lesz a kosaradban. 

Ha pedig már megérkezett a fehérjéd, mindössze 4 egyszerű lépés választ el attól, hogy hozzáláthass a proteines desszerted elfogyasztásához - említettük, hogy ez a sajttorta sütés nélkül készül? Ráadásul a tápértéke is több, mint csábító, hiszen 330 kalória mellett 36 gramm fehérjét tartalmaz. A tökéletes választás, ha egy kis kényeztető édességre vágysz! 

A sütés nélküli sajttorta hozzávalói 1 főre

Sajttorta sütés nélkül - az elkészítés 4 egyszerű lépése 

Így készíthető el a sajttorta sütés nélkül:

  1. Törd össze a kekszet és egyengesd el a pohár alján: ez lesz a sajttortád alapja. Ha szükséges, egy kevés tejet is adhatsz hozzá a megfelelő állag elérése érdekében. Ha ezzel megvagy, tedd be a hűtőbe 10-15 percre, hogy kicsit szilárdabb legyen. 
  2. Keverd össze a fehérjeport a joghurttal és a krémsajttal, majd oszlasd el a krémet a kekszes alapon. 
  3. Hihetetlen, de már kész is vagy a munka java részével! Tedd be a sajttortát a hűtőbe 30 percre, vagy amíg megfelelően meg nem szilárdul.
  4. Olvaszd meg a proteines krémet a mikróban, majd locsold meg vele az immár lehűtött sajttorta pohárdesszerted tetejét - ezután pedig tedd vissza a hűtőbe még egy órára, hogy a fehérjés krém is megszilárdulhasson rajta. Ha ezzel is megvagy, akkor pedig fogyaszd el élvezettel - úgy sejtjük, ez nem fog nehézséget okozni! Jó étvágyat!
Sütés nélküli sajttorta

A sütés nélküli White Gold sajttorta tápértéke

  • Kalória: 330 kcal
  • Zsír: 13 gramm
  • Szénhidrát: 28 gramm
  • Fehérje: 36 gramm

Ne felejtsd, a PROTEINBLOG kóddal 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a fehérjepor lista oldalon található bármely terméket.

Monica Green
Író és szakértő
Monica Green profiljának megtekintése
myprotein