Ugrás a fő tartalomra
Receptek

TOP 4+1 protein palacsinta recept

TOP 4+1 protein palacsinta recept
Jennifer Blow
Író és szakértő4 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Építs az izomépítés mellett egy lenyűgöző fehérjedús palacsintatornyot, vagy dobj össze egy igazán különleges ízvilágú palacsintát!

Alábbi palacsinta receptjeink garantáltan meghozzák a kedvedet a sütögetéshez, hiszen nemcsak ízek terén nyújtanak többet a megszokottnál, de még fehérjében is rendkívül gazdagok. Nem attól lesz igazán jó egy palacsinta, hogy minél édesebb a sok lekvártól, hanem attól, hogy bármikor csillapítja édesség iránti sóvárgásod, és emellett még egészséges is. Nos, az alábbi 4+1 palacsinta recept teljesíti a fenti elvárást. Görgess tovább, és inspirálódj!

1. 4 összetevős egyszerű, banános protein palacsinta

A banános protein palacsinta egy alapvető reggeli ötlete a fitnesz elkötelezettnek, de tegye fel a kezét aki már készített béna, vizenyős, formátlan, a megfordítás gondolatára is széteső palacsintákat?

Ez a nevetségesen egyszerű recept lesz a kedvenced, ha megkívánod reggel ezt a finomságot (vagy akár napközben is).

1 palacsinta:kalória - 115, fehérje - 15g, szénhidrát - 14g, zsír - 1g

A receptért kattints ide!

2. Habkönnyű proteines amerikai palacsinta

amerikai palacsinta recept

Kedvenc amerikai filmjeink és sorozataink visszatérő helyszíneit jelentik az ikonikus reggelizők. A gőzölgő kávé, ízletes omlett és cukorhintéssel ellátott fánkok mellett az amerikai palacsinta nélkül nem lehet teljes egy reggeliző kínálata. Amerikai protein palacsinta receptünk abban segít, hogy saját konyhád elhagyása nélkül is élvezhess egy ellenállhatatlanul finom amerikai palacsintatornyot! Nem csupán ízlelőbimbóid, hanem izomszöveteid is hálásak lesznek ételválasztásodért. Hiszen amerikai palacsintatorony receptünk adagonként 21 gramm fehérjét biztosít szervezted számára.

1 proteines amerikai palacsinta:kalória - 313, fehérje - 21g, szénhidrát - 33g, zsír - 10g

A receptért kattints ide!

3. Tökéletes vegán palacsinta

Receptünkhöz nincs szükség „lenmag tojáspótlóra” vagy egyéb nehezen fellelhető alapanyagra. Továbbá étrended felrúgását is elkerülheted, hiszen vegán palacsintáink alacsony cukortartalmúak és adagonként mindössze 190 kilokalóriát tartalmaznak. Vegán palacsintánk kizárólag természetes ízesítőanyagokat tartalmaz, és adagonként 20 gramm fava bab és búzaalapú fehérjével látja el szervezeted.  Könnyen elkészíthető finomságunk ízlésed és diétád szerint tudod még finomabbá tenni kedvenc feltéteiddel.

1 adag:kalória - 188, fehérje - 21,7g, szénhidrát - 20,9g, zsír - 2g

A receptért kattints ide!

4. Matcha fehérjés palacsintatorony

Matcha Pancake tower
Most már nem csak a hagyományos ízekben, de a japánok kedvenc zöld teájának, a matchának az íz világában is megsüthetjük kedvenc fehérjés palacsintáinkat.

1 adag:kalória - 522, fehérje - 63g, szénhidrát - 27g, zsír - 17g

A receptért kattints ide!

5. Protein gofri

„Waffles are pancakes with abs”, azaz a gofri igazából palacsinta kockákkal. Ez a gofri recept mindenkinek segíthet elérni a kockás hasat, ugyanis a magas fehérjetartalom mellett egészséges zsírokban és szénhidrátban gazdag.

1 gofri:kalória - 196, fehérje - 14,5g, szénhidrát - 7g, zsír - 10g

A receptért kattints ide!

 

Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein