Ugrás a fő tartalomra
Táplálkozás

A víz csodái | Be Super You

A víz csodái  | Be Super You
MyproteinHU
Író és szakértő6 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

A megfelelő vízfogyasztás előnyei

Tartsd azt a vizes palackot mindig feltöltve! Fedezd fel, miért is lendít mindenféle szempontból egészségeden – beleértve a mindennapi energiaszinted javulását -, ha naponta legalább 2 liter vizet megiszol!

Fogyás

Bár a hidratáció és fogyás között nincs közvetlen kapcsolat, ha vizet iszol üdítők és más cukros italok helyett, az nemcsak kiváló szomjoltó, de segít a testednek megszabadulni a melléktermékektől, méreganyagoktól, valamint a kalóriáktól is. Ha étkezés előtt megiszol egy pohár vizet, az segít, hogy kevesebbet egyél, hiszen a szomjúságot gyakran összekeverjük az éhséggel. Tökéletes azoknak, akik magukkal szemben túlságosan engedékenyek.

A bőr rugalmassága

Hidratált és rugalmas – mi másra vágynál, ha a bőrödről van szó? Napi 2 liter víz fogyasztása csökkenti a száraz bőr kockázatát. Jóval olcsóbb, mint azok a krémek és kenőcsök! Gondoskodj róla, hogy a bőröd fiatal és ragyogó maradjon egész évben!

gyömölcs infóziós kulacs infuser

Izomhatékonyság

A hidratáció kulcsfontosságú az erős és energikus izmokhoz. Miért? Mert a víz segít az oxigénszállításban, így felkészítve az izmokat, hogy edzésed során folyamatosan jól teljesítsenek. A vízfogyasztás segít továbbá, hogy elkerüld az izomgörcsöket, valamint beolajozza a test ízületeit is, így megakadályozva az izomsérüléseket és fáradtságot.

Védettség

A titkos fegyvered! Küzdj le betegségeket, akadályozz meg fejfájásokat, ízületi fájdalmakat, fáradtságot, szédülést a H2O erejével! Nagy mennyiségű víz fogyasztása által biztosított, hogy a véred nagy mennyiségű oxigént juttat el tested sejtjeibe, ezáltal egész évben remek formában lehetsz. Kortyolj egyet és lazíts!

Agyserkentés

Tudományosan bizonyított tény, hogy, ha vizsgákra készülsz, jobb tanulmányi eredményt szeretnél, akkor a víz egyfajta aduászként működik. Egy átmulatott éjszaka után, tested rehidratálása jelenti a tökéletes gyógymódot a fejfájásra, hiszen a víz felfrissít, megújít, és újraindítja az agyadat, hogy nekivághass a napnak.  Nélkülözhetetlen tehát az egészséges, boldog és energikus élethez.

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein