Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Bemutatjuk a THE Pre-Thermo terméket | Hozd ki magadból a legtöbbet!

Bemutatjuk a THE Pre-Thermo terméket | Hozd ki magadból a legtöbbet!
Emily Wilcock
Író és szakértő2 év Ago
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Fordította: Révai Zsófia

Biztosan Te is hallottál már az edzés előtti formulákról. A használatuk a legbiztosabb mód arra, hogy a tested igazán felkészíthesd az edzésre, éber és tettrekész legyél. Az ilyen készítmények általában telis-tele vannak koffeinnel és olyan tápanyagokkal, amik mind abban segítenek, hogy újra és újra megdönthesd a saját rekordjaid!

És biztosan hallottál már a termogenikus anyagcsere-fokozókról is. Ezek olyan formulák, amelyek vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok egyedi keverékét tartalmazzák, ezáltal nem csak abban segítenek, hogy végig fókuszált maradhass az edzéseid alatt, hanem abban is, hogy a fogyással kapcsolatos céljaidat könnyebben elérd!

És tudod, most miről fogsz hallani? A THE Pre-Thermo-ról!

De mi is ez?

Csukd be a szemed és képzelj el egy olyan terméket, ami nem csak az izmaidat stimulálja, megkönnyítve számodra még a legkeményebb edzéseket is – emellett segít abban, hogy úgy alakítsd a tested, ahogy szeretnéd. Most már kinyithatod. Az álmaid valóra váltak!

Ha eddig még nem ismerted a MYPRO termékcsaládot, röviden így tudnánk a legjobban bemutatni: kiegészítők, amiket arra terveztek, hogy a legelszántabbak segítségére legyenek a céljaik elérésében. A termékek nem csak jó minőségűek, hanem egyenesen a legjobb összetevőket tartalmazzák – hogy a legjobbak edzéseit tehessék még jobbá! A termékcsalád legújabb vívmánya pedig nem más, mint a THE Pre-Thermo.

Na, de ideje a lényegre térni! Készen állsz egy kis tudományos összefoglalóra?

  • 200mg koffein – semmi trükk, semmi titok. Bármikor felébreszt és segít abban, hogy tovább bírd az edzést.
  • 40g CaloriBurn-GP™ - stimulálja a tested hőtermelését, ezáltal sokkal intenzívebb lesz a kalóriaégetés is!
  • Capsimax® - magas koncentrációjú, természetes paprikakivonat. Segít az anyagcsere-folyamatok felpörgetésében, emellett pedig támogatja a kalóriaégetést és a hőtermelést is.
  • Informed Sport által tesztelt – bizonyítottan nem tartalmaz semmilyen tiltott összetevőt.

Összefoglalás

Ha arról van szó, hogy támogassunk téged a céljaid elérésében, számunkra nincs legyőzhetetlen akadály! Most éppen az izmaid stimulálása és a tökéletes testkompozíció elérése került a fókuszba. Mindez immár egyetlen termékkel lehetséges! A legfontosabb ugyanis, hogy velünk minden célod kipipálhasd – de a kényelem majdnem ugyanilyen fontos tényező.

Tetszett a cikk? Olvasd el ezeket is:

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Emily Wilcock
Író és szakértő
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Emily a Birminghami Egyetemen tanul üzleti menedzsment-marketing szakon, jelenleg a gyakornoki évét tölti. Mind az írás, mind a fitnesz iránt érdeklődik, ezért örül, hogy most a kettőt kombinálhatja. Szeret időt tölteni a barátaival, az edzőteremben és azon kívül is.
myprotein