Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Ünnepelj a Myprotein X Swizzels termékekkel | Alacsony cukortartalmú, fehérjében gazdag szülinapi nyalánkságok

Ünnepelj a Myprotein X Swizzels termékekkel | Alacsony cukortartalmú, fehérjében gazdag szülinapi nyalánkságok
Evangeline Howarth
Író és szakértő4 év Ago
Evangeline Howarth profiljának megtekintése

Olykor nehéz különleges alkalmakra nassolni valókat találni, főleg olyanokat, amelyek támogatják céljainkat. Nos, mindez már a múlté.

Saját “sweet 16” szülinapunk ünneplése kapcsán összeálltunk a Swizzels-szel, hogy vadonatúj ízeket tudjunk kínálni. Ezeket aztán mindenképpen érdemes megünnepelni.

Így igaz - gyermekkori klasszikus cukorkás ízvilág átalakul a két legnépszerűbb termékünk formájában.  Íme, hogy mire is számíthatsz.

Layered “Drumstick” Protein Bar fehérjeszelet

Tudjuk, hogy mennyire szereted a Layered Protein Bar fehérjeszeletünket – ezzel mi is pont így vagyunk. Ezért volt a Swizzels átváltozás listánk tetején. Pont mint a Drumstick cukorka.

Ha még nem ismered a Layered Protein Bar szeletünket, akkor először is tedd fel a kérdést, hogy hol is voltál mindeddig. Másodszor, most már egész biztosan meg akarsz kóstolni egyet. 6 ízletes, fehérjével, szénhidráttal és rosttal teli réteg gondoskodik arról, hogy ne is tudd az első kóstolás után elfelejteni.

Bizonyára felmerül benned, hogy egy ilyen finom édesség hogy is lehet jó számodra. Ám képzeld el, 20g fehérjét és esszenciális ásványi anyagokat, kalciumot és rezet tartalmaz.

Szeretnéd stílusosan ünnepelni születésnapunkat? Íme, néhány fantasztikus mód, hogy vadonatúj Layered Protien Bar fehérjeszeletünket élvezd.

Layered “Drumstick” Protein Bar fehérjeszelet

Myprotein Clear Whey Isolate X Swizzels

Kedvenc frissítő fehérjénk még lesz ezen a nyáron!

4 új ízt hozunk a kedvenc Swizzels édességei alapján, így ha édesszájú vagy, mindegyik ínyedre less, és még fitnesz céljaidat is támogatja.

A Clear Whey Isolate már elnyerte a „Legjobb sporttáplálék” címet a 2019-es European Specialist Sports Nutrition Awards során, de tudjuk, hogy mindig lehetséges az egyéni rekord megdöntése..

Ha még nem ismered a Clear Whey-t, akkor itt az idő! Tudjuk, hogy a krémes turmixok nem mindenki kedvencei. Épp ezért miért is nem próbálnál helyette egy lédús, frissítő fehérje italt?

Még mindig óriási mennyiségű, 20 g fehérjét tartalmat, valamint alacsony cukortartalmával egész biztosan támogatja edzőtermi céljaidat.

Miért is  ne próbálnád ki jégkásaként? Nincs is annál jobb jegesen frissítő edzés utáni nyalánkság!

Íme, az ízek…

Clear Whey Parma Violets íz

Lehet, hogy a kedvenc koktélod kapcsán már ismerős az íz. Vagy találkoztál már a cukorkával, és seperc alatt eltüntettél egy zacskóval belőle. Lényeg, hogy a Clear Whey család legújabb terméke igazán frissítő ízt hoz edzéseid után az életedbe.

 

Clear Whey Refreshers íz

Clear Whey Refreshers
Ez az ikonikus cukorka íz visszarepíthet gyermekkorodba. Tökéletes mód, hogy edzés után fokozd még a hangulatod. Ez az íz nagyszerű lehet akár zselé formában, akár egyszerűen jéghideg vízzel összerázva. Ahogy a neve is mondja: “Refresher”, azaz frissítő.

 

Clear Whey Love Hearts íz

Clear Whey Love Hearts
Noha ezeket a kis cukorkákat általában szétosztogatjuk szeretteink, barátaink körében, ezt a termékünket valószínűleg nem szívesen adod majd tovább. Egyből beleszeretsz majd az edzés utáni édes ízébe.

 

Clear Whey Drumstick íz

Clear Whey Drumstick
Ez egy olyan ízvilág, amelyet generációk óta a világ minden tájáról előszeretettel fogyasztanak - és most megérkezett Clear Whey shake formában is. A Swizzels család nem lenne teljes nélküle, így mi sem hagytuk ki. Ha a Layered Drumstick Protein Bar fehérjeszeletünk bejött, akkor ezzel sem leszek másképp!

Konklúzió

Nincs jobb mód, hogy a “sweet 16” szülinapunkat megünnepeljük, mint kedvenc nosztalgikus ízekkel bulizzunk. Tudjuk, nehéz csupán egyet választani az ínycsiklandó születésnapi stílusból…. miért is ne próbáld ki tehát mindet?

 

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Evangeline Howarth
Író és szakértő
Evangeline Howarth profiljának megtekintése

Evangeline fiatal kora óta versenyszerűen sportolt. RYA minősített vitorlás oktatóként tisztában van vele, hogy mennyire fontos a megfelelő táplálkozás az extrém és állóképességi sportokban, mivel a Team GBR csapatában és az egyetemi első számú csapat edzőjeként és kapitányaként szerzett tapasztalatot.

Szabadidejében Evangeline szeret futni, különösen maratonokat. Hétvégén vízi sportokat űzve vagy a hegyekben túrázva találod. Kedvenc estéit HIIT edzésekkel vagy guggolásokkal tölti az edzőteremben, mielőtt összedobna egy jó fűszeres ételt, egy tonna zöldséggel - yum!

Evie tapasztalatairól itt tudhatsz meg többet.

myprotein