Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Gyors vacsora ötletek – 7 nap, 7 fogás!

Gyors vacsora ötletek – 7 nap, 7 fogás!
Monica Green
Író és szakértő1 év Ago
Monica Green profiljának megtekintése
Egy fárasztó és hosszú nap után a főzés a legutolsó dolog, amire vágysz, igaz? Éhes vagy és kimerült, ilyenkor pedig még egy kis spagettit kifőzni is megugorhatatlan kihívásnak tűnik. Mi tudjuk, mire van szükséged: könnyű, egyszerű, ízletes gyors vacsora ötletekre, amik lázba hoznak és máris motivált leszel, hogy a konyhába indulj. Ezek a gyors vacsora ötletek egy teljes hétre megoldják ezt a problémát: 7 recept, 7 új, ízletes és egyszerű gyors vacsora! Akár curry-re fáj a fogad, akár egy kényeztetően krémes tésztára vágysz, itt megtalálod a tökéletes gyors vacsora ötletet. Ráadásul mindegyik fogás szuperül dobozolható is, így két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen a másnapi ínycsiklandó ebédedről is gondoskodhatsz! Kulináris kalandozásra fel - itt az idő, hogy újra izgatottan láss neki a főzésnek, ehhez pedig már csak rád várnak a legjobb gyors vacsora receptek!
Gyors vacsora ötletek

Gyors vacsora receptek

1. Cajun csirkés jambalaya egytálétel

Ha kipróbálod, soha többé nem veszed le a menüről, ezt garantáljuk - ez a Cajun Csirkés Jambalaya éppen olyan ízgazdag, amilyen könnyen elkészíthető! Forrósítsd fel a hangulatot ezzel a könnyű, gyors vacsorával, ami ráadásul 33 gramm fehérjét tartalmaz adagonként, így az izomépítésben is a segítségedre lesz. A kalóriák miatt aggódsz? Ne tedd, hiszen egy adag mindössze 467 kalóriát tartalmaz, így nem lesz akadálya, hogy be tudd illeszteni az étrendedbe!

Receptek

Cajun Csirkés Jambalaya egytálétel | recept

Ez az egészséges jambalaya recept 4 napra elegendő, fehérjedús ebédet vagy vacsorát biztosít. Dobd össze ezt az egészséges jambalaya-t kevesebb mint 30 perc alatt, 4 teljesen ízletes, "jó neked" ebédet vagy vacsorát, mely tartalmazza a fehérjék és szénhidrátok tökéletes keverékét.

2. Lencsés vegán bolognai 

Minden vágyad egy csodásan krémes tészta? Nem kell tovább kutatnod a megfelelő gyors vacsora recept után, itt a tökéletes megoldás, ami ráadásul a vegán életmódot folytatók számára is remek opció lehet! 21,1 gramm fehérje, 486 kalória és egy felejthetetlenül finom vacsora - ez a lencsés vegán bolognai nem fog csalódást okozni!

Receptek

Lencsés vegán bolognai recept | Lenyűgöző klasszikus

Néhány egyszerű lépés, és már el is készül ez az ízletes lencsés vegán bolognai, amelyet vagy elfogyasztasz azonnal, vagy előre elkészítheted a hétre.

3. Mogyoróvajas-currys csirke 

Gyors vacsora ötletek lista nem lehet teljes egy curry-s recept nélkül. Már megint a mogyoróvaj - de ha egyszer annyira különlegessé teszi az ételek ízét, nem csoda, hogy szinte mindenbe bele kell csempésznünk! Ha egy ellenállhatatlanul illatozó, fűszeres, ízletes, gyors vacsora tenné igazán teljessé a napod, próbáld ki ezt a mogyoróvajas-currys csirke receptet. A legjobbat nem is említettük: egy adagban mindössze 398 kalória van, azonban 28 gramm fehérjével segít elérni a napi szükséges proteinbeviteled! 

Receptek

Currys-mogyoróvajas csirke recept

A mogyoróvaj szerelmesei számára kihagyhatatlan az ízletes currys-mogyoróvajas csirke receptünk. Egyszerűen elkészíthető és lenyűgözheted vele vendégeid.

4. Chimichurri steak lepénykenyérrel 

Irány Mexikó! Töltsd fel a kamrád a szükséges fűszerekkel és már hozzá is láthatsz, hogy elkészítsd ezt a könnyű, gyors vacsorát. Meglátod, rajongani fogsz a chimichurri-ért: ha egyszer kipróbálod, legszívesebben mindenhez ezt ennéd majd - ez a chimichurri steak lepénykenyérrel azonban olyan ízkombináció, amit nehéz lesz lekörözni! Egy adag 14 gramm fehérjét és 481 kalóriát tartalmaz, így, ha a fogyás a célod, akkor sem fog hátráltatni ennek elérésében. 

Receptek

Chimichurri steak lepénykenyérrel

Próbáld ki ezt a chimichurri steak receptet, mely lepénykenyérrel tálalva egy igazán különleges vacsorának ígérkezik.

5. Csirkés-tésztás cézár saláta 

Egy másik klasszikus, ami nem véletlenül vált azzá - hiszen megesik, hogy az ismerős ízekre vágyunk a legjobban egy kimerítő nap után. Ilyenkor életmentő, ízletes, gyors vacsora kerülhet az asztalra csupán néhány szempillantás alatt, ha csirkés-tésztás Cézár saláta receptünket választod! Ez a könnyű vacsora recept akkor is kihúz a bajból, ha nem állsz jól a napi fehérjebeviteleddel, hiszen egy adag 41 gramm proteint tartalmaz, emellett pedig mindössze 557 kalóriát. Nyerő kombináció!

Receptek

Csirkés-tésztás cézár saláta recept

Felejtsd el a bonyolult lépéseket és titkos összetevőket, ez a csirkés-tésztás cézár saláta recept bolondbiztos.Ízletes, könnyű ebéd opció.

6. Hihetetlenül egyszerű pestos csirke zöldségekkel

Már megint a csirke, rizs, zöldség?! Az biztos, hogy ez a mondat nem fog elhangzani a szádból, ha kipróbálod ezt a hihetetlenül egyszerű, gyors pestos csirkét zöldségekkel! A krémes és ízes pesto találkozása a quinoa-val igazán nem mindennapi, így könnyedén különlegessé varázsolhatod bármelyik gyors vacsorát. Ami a fehérjetartalmat illeti, ez a fogás igazi nagyágyú, hiszen 51 gramm protein van egy adagban és 523 kalória!

Receptek

Hihetetlenül egyszerű pestós csirke zöldségekkel

Van, amikor az egyszerű dolgok telitalálatnak bizonyulnak. Mint például ez a hihetetlenül egyszerű pestós csirke és zöldség recept.

7. Peri-peri csirke és BBQ steak quesadilla - könnyű gyors vacsora

Gyors vacsora ötletek listánk egy igazán különleges recepttel zárul. Nem, még mindig nem fogytunk ki a csirke-rizs variációkból! Azonban most is úgy felturbóztuk a konditerembe járók legjobb barátjának számító kombinációt, hogy rá sem fogsz ismerni. A csirkét Peri Peri szósszal tettük ellenállhatatlanul szaftossá, a rizst pedig ropogós quesadilla-ba rejtettük! Ez a Peri Peri csirke és BBQ steak quesadilla új ízekkel lep majd meg, ugyanakkor egyszerű, gyors vacsora lehet, ha valami nagyon húsosra vágysz. Az sem hangzik rosszul, hogy rögtön 50 grammal magasabb lesz a napi fehérjebeviteled, miközben mindössze 541 kalóriát fogyasztasz el egy adaggal!

Receptek

Peri peri csirke és BBQ Steak Quesadilla előre főzés recept

Fenséges előre főzés ötlet a Cukormentes Peri Peri és Cukormentes BBQ szószokkal.

Összegzés

Tégy magadnak egy hatalmas szívességet és könnyítsd meg az életed - ezek a könnyű, gyors vacsora receptek bármikor megmentik a napod, ha fogalmad sincs, mit ennél, csak annyit tudsz, hogy egy ízletes, gyors vacsora minden vágyad! Ráadásul ezek a gyors vacsora ötletek a makrók terén is briliáns választást jelentenek - ha egy kis extra fehérjére van szükséged, de a kalóriák terén nem engednéd el magad, ezek az ínycsiklandozó receptek pont neked szólnak.
Monica Green
Író és szakértő
Monica Green profiljának megtekintése
myprotein