Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Protein fagyi receptek – jeges finomságok a forró napokra!

Protein fagyi receptek – jeges finomságok a forró napokra!
Lauren Dawes
Író és szakértő10 hónap Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Ahogy odakint egyre nagyobb a forróság, te is egyre többször nyitod ki a mélyhűtő ajtaját egy kis jeges nasi reményében, igaz? Nincs is jobb egy hűsítő fagylaltnál egy izzasztó nyári napon - pláne egy még izzasztóbb edzés után! Mit szólsz, ha azt mondjuk, nem kell, hogy beérd ennyivel? Ahelyett, hogy egy egyszerű fagyival hűtenéd le magad, ne add alább egy igazi protein fagylaltnál, ami segít a napi fehérjebeviteleddel kapcsolatos céljaid elérésében is! Ne aggódj, segítünk, hogy ez a lehető legegyszerűbb legyen: összegyűjtöttük neked a legjobb fehérje fagyi recepteket, hogy szép sorban az összeset kipróbálhasd! Rengeteg különböző ízű és állagú protein fagylalt készítéséhez vannak szuper ötleteink, de néhány dolog mindegyikben közös: pár pillanat alatt összedobhatod őket, könnyen beilleszthetőek bármilyen étrend makróiba, na és persze a “rendes” fagyikat megszégyenítően finomak! Akár egy kis dekadens, karamellás és édesen jeges finomságra vágysz, akár valami könnyed és kalóriában szegény gyümölcsös édességre fáj a fogad, a protein fagyi receptjeink között megtalálod az alkalomhoz illőt! Böngészd át a receptjeinket és már indulhatsz is a legközelebbi boltba, hogy beszerezd a jégkrémkészítő formákat. Az idei nyár legjobb vétele lesz, meglátod! 

 

Protein fagyi

Krémes fehérje fagyi receptek

Ízletes mogyoróvajas jégkrém házilag

Hogyan is mondhatnánk nemet bármire, amiben mogyoróvaj van?! Szögezzük le: ez a konyhai aranyszabályok egyike!Ezek az ellenállhatatlanul krémes és jeges falatkák igazi kényeztetést jelentenek majd a forróságban - ragadj meg egy mogyoróvajas jégkrémet edzés utáni nasiként és élvezd az ízek hűvös kavalkádját! 
Receptek

Ízletes mogyoróvajas jégkrém házilag

Egy hűsítő edzés utáni nyalánkság. Ez a mogyoróvajas jégkrém házilag készítve a legfinomabb!

Protein Mochi Fagyi

Ez a protein fagylalt hagyományos japán recept alapján készült - emlékszel, a járvány miatti lezárások idején milyen népszerűségre tett szert ez az édesség? Ha neked még jutott egy értékes doboznyi, akár egyenesen a Little Moons márka finomságaiból, akkor igazán szerencsésnek érezhetted magad, hiszen ezek az apró falatkák pont olyan gyorsan tűntek el a polcokról, amilyen sebességgel meghódították mindenki szívét (és gyomrát). 

A proteines édességek királynője, @healthy_floflo azonban most sem okozott nekünk csalódást - elkészítette a mochi fehérje fagyi verziójának szuper egyszerű receptjét! Kicsit más, mint a megszokott nassolnivalók, de kit érdekel, ha ennyire finom?

Receptek

Protein Mochi Fagyi | Egy igazi különlegesség 5 hozzávalóból

A világ egyenesen megőrül a mochi fagyi golyókért. Ha egyszer megkóstolod, egyből megérted majd, miért...

Protein Pancake alapú gofri fehérjés fagyival 

A tökéletes nyári brunch fogás egy ráérős reggelihez! Krémes fehérje fagyi és ropogós proteines gofri - tudsz ennél jobbat? Koronázd meg egy kis gyümölccsel és zsebeld be a családod és a barátaid elismerő pillantásait, aztán jutalmazd meg magadat is egy nagy adaggal!
Receptek

Protein Pancake alapú gofri fehérjés fagyival

Nem tudod mit hozhatnál még ki a Protein Pancake Mix-ből? Adunk egy új ötletet a felhasználásra - itt a protein gofri, extra protein fagyival! Az egyetlen extra hozzávaló amire szükséged lesz, az egy kevés kókuszolaj és egy szilikon gofri forma vagy gofri sütő, hogy elkészíthesd ezt a makróbarát desszertet.

Crème brulée protein fagyi

Mondjuk a lényeget: fantasztikus ízek, három hozzávaló (na meg egy kis jég) és karamellásan édes élvezet! Ez a protein fagyi egyenesen Spanyolországba repít majd különleges ízével, miközben a legforróbb napokon is lehűti a kedélyeket. 
Receptek

Crème brulée protein fagyi | Nagyvilág Ízei

Selymesen lágy, és csupán egyszerű hozzávalókkal ez a crème brulée protein fagyi segít a vacsora után rád törő desszert éhségen! Íme, hogy kell elkészíteni.

Jegesen gyümölcsös protein fagylalt receptek

Fehérjedús fagyasztott joghurt falatkák

Ha ezt a fehérjés joghurt-jégkrémet kipróbálod, meglátod, ezután mindig fogsz belőle tartani néhány darabot a fagyasztóban vész esetére! Ezek az alacsony kalóriatartalmú, joghurt-alapú protein fagylalt falatok nem csak lehűtenek majd a forróságban, de frissítően gyümölcsös ízükkel is elvarázsolnak. Mi epres-kiwis verzióban képzeltük el, de te miért ne próbálhatnád ki a saját változatod, mondjuk görögdinnyével, vagy éppen áfonyával? Kísérletezz egy kicsit, hogy kiderüljön, melyik lesz a kedvenced! 
Receptek

Fehérjedús fagyasztott joghurt falatkák

Nyáron nincs is jobb egy izzasztó edzés vagy futás után, mint a fehérjével teli, fagyasztott joghurt falatkák!

10 hónap AgoAl Lauren Dawes

Fehérjés fagyasztott joghurt

Mi annyira beleszerettünk a fagyasztott joghurtba, hogy rögtön utánajártunk, milyen recepteket érdemes még elkészítenünk: Niall Kirkland nem hagyott minket cserben, hiszen két új ízben is megosztotta velünk a joghurt-alapú fehérje fagyi összes titkát! 

Mangós és erdei gyümölcsös jégkrém görög joghurttal és mézzel - ennek már a gondolatára is nagyokat nyelünk, ha pedig a végeredmény a fagyasztóban vár ránk, már igazán komolyan meg is hatódunk.
Receptek

Fehérjés fagyasztott joghurt | Hűsítő recept 2 ízben

Ezek a gyümölcsös, fagyasztott joghurtok egyszerű megoldást jelentenek arra az esetre, ha valami egészséges, magas fehérjetartalmú, édes snackre vágysz. Próbáld ki te is!

Mangós BCAA sorbet recept

Maradjunk a gyümölcsös vonalon, sőt, a mangót se engedjük el - ez az egzotikus gyümölcs az egyik legízletesebb nyári finomság. Édes, de mégis könnyed, pont úgy, mint ez a lime levével megbolondított sorbet, amit egy őszibarackos csavar tesz ellenállhatatlanná. Próbáld ki és ámulj, hogy egy esszenciális aminosavakban gazdag és kalóriában szegény jégkrém hogyan lehet ennyire ízletes! 
Receptek

Mangós BCAA sorbet recept | Frissítsd fel a nyári rutinodat!

Ez az ínycsiklandó mangós BCAA sorbet mindössze 4 alapanyagból készült. Egy igazán gyümölcsös nyári finomság!

Barackos BCAA poharas jégkrém

Egyszerűen nem tudunk betelni a gyümölcsös ízek és a BCAA szuper párosával! Ez a görög joghurtos BCAA jégkrém egyenesen addiktív - a legszívesebben reggelire, edzés után és a desszert helyett is ezt választanánk nyáron. Ha te is a BCAA fehérje fagyi rajongója lettél, ne aggódj: alacsony kalóriatartalma miatt bármilyen étrendbe könnyen beilleszthető, így akkor hűtheted le vele magad, amikor csak megkívánod!
Receptek

Barackos BCAA poharas jégkrém

Turbózd fel a BCAA‐dat a lehető legszebb módon ezzel az ízletes BCAA jégkrém recepttel! Nincs szükséged különleges eszközökre, csupán néhány egyszerű pohárka és pálcika kell, hogy elkészíthesd a saját egészséges jeges nassolnivalóidat.

Clear Whey Pálcikás Jégkrém

A legjobbat a végére hagytuk: a gyümölcsléhez hasonlóan frissítő Clear Whey Isolate most már nem csak fehérjeturmix formájában hódít, hanem fehérje fagyiként is! Ráadásul ez a protein fagylalt recept akár most is elkészülhet a konyhádban, mert biztosan megtalálsz hozzá mindent a hűtőben: csupán egy kis gyümölcsre és vízre lesz szükséged a Clear Whey Isolate mellett, na meg persze a türelmedre, amíg várod, hogy megfagyjanak a hűsítő jégkrémek. Mi azt javasoljuk, dupla adaggal indíts, hogy jövő héten már várakoznod se kelljen, csak a fagyasztóhoz futnod, ha újra egy kis jeges finomságra vágysz!
Receptek

Clear Whey Pálcikás Jégkrém | A hűsítő recept, amit muszáj kipróbálnod

Valami igazán hűsítő finomságra vágysz edzés után, mely tele van fehérjével?

Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein