Ugrás a fő tartalomra
Edzés

Bemutatjuk a Boost-ot | Futóruházat férfiak számára

Bemutatjuk a Boost-ot | Futóruházat férfiak számára
MyproteinHU
Író és szakértő6 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

Itt az idő, hogy az edzős szekrényedben helyet készítsd egy vadonatúj, csúcsteljesítményű kollekciónak! Bemutatjuk a Boost-ot, a legújabb edzős szerelésünket, ami nélkül nem akarsz mostantól élni. Íme, az okok, hogy miért…

Boost kollekció férfi futóruházat

Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyek lépést tudnak tartani veled futáskor

Nem akarsz olyan ruházatot, ami visszatart attól, hogy a kardio edzéseden vagy a futópályán a lehető legtöbbet kihozd magadból. Éppen ezért alkottuk meg a Boostot, hogy teljesítményedet a következő szintre emelje.

Légkönnyű poliészter anyagból készült, minden darabja könnyű és maximálisan légáteresztő, így tökéletes akkorra, mikor már kezdenek felgyorsulni a dolgok. Gondoskodtunk továbbá arról is, hogy izzadságelvezető technológiánkat alkalmazzuk, hogy a verejték ne képezzen ragadós bőrirritációt, hanem az ehelyett a ruhán kívülre kerül elvezetésre. Eggyel kevesebb ok tehát az aggodalomra amint az utolsó kilométert küzdöd épp le.

Gondoltunk a dolgok praktikus oldalára is azáltal, hogy biztonságos cipzáras zsebekkel láttuk el a Boost dzsekit, rövidnadrágot és leggings nadrágot is. Így futás során biztonságban tudhatod a technikai kütyüdet és szekrénykulcsodat. A dzseki rendelkezik továbbá egy beépített fülhallgató kimenettel, hiszen tudjuk, mennyire fontos, hogy az a motiváló lejátszólista kéznél legyen.

Tökéletes, hogy kilépj benne az utcára

A dizájnereink igazán időt szántak rá, hogy átgondolják, mit is vársz egy futókollekciótól, kezdve az alapoknál, hogy jó úton haladj, egészen addig, hogy elérd a céljaidat.

A Boost egyik kiemelkedő részlete minden bizonnyal a fényvisszaverő panel, melyet minden egyes darabnál alkalmaztunk, a leggings nadrágtól kezdve a tank topig. Tökéletes egy kora reggeli vagy késő éjszakai futáshoz, hiszen így jobban láthatóvá válsz a forgalom számára, azaz biztonságosabb lesz az utad. Egyetlen utcai futónak sem szabadna nélkülöznie ezeket a darabokat!

Nem hagytuk figyelmen kívül az alapokat

Még ezekkel a lenyűgöző technikai tulajdonságokkal együtt sem feledkeztünk meg az egyik legfontosabb dologról, amivel egy edzős szerelésnek rendelkeznie kell: a kényelem. A lélegző anyagot hálós szellőző betoldásokkal párosítottuk, így a legkeményebb edzés alkalmával is biztosítva van a szabad légzés, valamint az elejétől végéig tartó jó közérzet.

Boost kollekció férfi futóruházat - dzseki kabát

Odavagyunk az apró részletekért is. A Boost póló és tank top például egyaránt hosszított szegéllyel lett megalkotva, hogy jobban takarjon. A leggings nadrág és rövidnadrág pedig elasztikus derékrésszel rendelkezik belső nadrágmadzaggal, így biztosítva a személyre szabott viseletet.

Szóval, mi található ebben a kollekcióban?

Boost dzseki

Kezdjük a lényeggel. Íme, az üdvöske, amit visszatapsolnak. Egy nélkülözhetetlen darab a szabadtéri tevékenységekhez, mint amilyen a túrázás és futás, vagy egy nagyszerű viselet edzőterembe menet vagy onnan eljövet. Ezentúl nem fog váratlanul érni egy hirtelen jött zápor, mivel ezt a dzsekit vízhatlan réteggel és kapucnival rendelkezik, a derékrész és ujjak pedig gumírozottak.

Boost tank top és Boost póló

Egy könnyű, lélegző réteg. A tank top és a póló esetében is hálós panel található hátul, ami nemcsak jól néz ki, de segíti a légáramlást. Pontosan erre van szükséged amint a 10 km-t vagy a sprinteket küzdöd le épp a futópadon. Ráadásul az antibakteriális anyagnak köszönhetően két mosás között hosszabb ideig marad friss a felszerelésed. (Megértjük ugyanis, hogy néha a cuccok az edzős táska alján felejtődnek.)

Boost leggings nadrág

Egy nélkülözhetetlen darab, ha épp a friss hajnali vagy hűvös esti futásokkal kell szembenézned. Mert nézzünk szembe a ténnyel, csak azért mert közeledik a nyár, nem garantálható, hogy a melegebb idő is megérkezik (volt, hogy már havazott márciusban, emberek). Ne engedd, hogy az időjárás eltántorítson a szabadtéri céljaidtól, bújj bele ebbe a leggings nadrágba, és folytasd az edzéstervedet, mint egy katona! Tudjuk, hogy belül tényleg az vagy!

Boost rövidnadrág

Ha esetleg mégiscsak összeszedi magát az időjárás, vagy ami valószínűbb, hogy bent edzel, ez a rövidnadrág tökéletes lenge réteget jelent edzésedhez. Antibakteriális hálós belső alsónadrággal vált teljessé, a lélegző dizájn pedig minden edzéshez jól illeszkedik, legyen az akár egy HIIT-edzés vagy hosszútávfutás. Ott a helye minden edzős felszerelésben!

Boost kollekció férfi futóruházat
Most tehát naprakész vagy legújabb futókollekciónk terén, és nincs már semmi, ami visszatarthatna, hogy nekivágj a futópadon vagy az aszfalton való futásnak. Ugyanakkor, ha még több inspirációra van szükséged, kattints a lenti cikkeinkre!
Edzés

Futás testépítőként | Érdemes? Hogyan? Mennyit?

Az tény, hogy a futás egészséges; segíthet leküzdeni a magas vérnyomást, szívpanaszokat. De mit tegyünk testépítőként, hogy ne hátráltassuk a célunk elérését?

Edzés

Futás kezdőknek | 4 hetes futás edzésterv

Ha futásról van szó, mindenkinek megvan a maga módja. De amikor belekezdesz, honnan tudod biztosan, hogy megértetted az alapokat, és hogyan maradsz motivált, ha már elsajátítottad őket?

Edzés

A HIIT edzés kisokos | magas intenzitású intervall edzés

Az elképzelés, hogy az izomépítéshez súlyzózni kell, a fogyáshoz pedig kardiózni, közismert. Van jobb megoldás is? Mi a helyzet a 2000-es évek óta felkapott intervall edzéssel?

 

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein