Ugrás a fő tartalomra
Edzés

Edzésterv gyűjtemény: találd meg a hozzád leginkább illőt

Edzésterv gyűjtemény: találd meg a hozzád leginkább illőt
MyproteinHU
Író és szakértő2 hónap Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése
Most fogsz bele az edzésbe, de kicsit elveszve érzed magad, hogyan is kezdj hozzá, esetleg már régi motoros vagy, de valahogy elvesztetted a motivációdat? Netán éppen ellenkezőleg, alig várod, hogy belevághass a futásba vagy a konditermi edzésbe, de eddig más sportágakat űztél, így nem tudod pontosan, milyen koncepciót is kellene követned? Bármi is késztetett egy pillanatnyi megállásra, ne aggódj: ha úgy érzed, már csak a tökéletes edzésterv választ el attól, hogy elérd a céljaid, cikkünk neked készült! Legyen futó edzésterv, vagy éppen otthon is elvégezhető gyakorlatok gyűjteménye, amit keresel, itt biztosan megtalálod.

A cikk tartalma:

Kardió edzésterv

Kezdő futó edzésterv

Már csak egy jól összerakott kezdő futó edzésterv kellene, hogy nekiindulj és magabiztosan ródd a kilométereket? Nem gond: ez a terv segít, hogy magabiztosan vágj bele a futásba - nem is gondolnád, 4 hét alatt milyen látványos fejlődést érhetsz majd el a teljesítményedben! 

Futó edzésterv, ha hosszútávfutásra készülsz

Úgy érzed, a kezdő futó edzésterv kevés neked, mert már most biztos vagy benne, hogy a hosszútávfutás a tereped? Akkor megtaláltad a számodra tökéletes programot! Ez a heti edzésprogram táblázat garantálja, hogy a következetességed meghozza majd a várt eredményeket: egy hónap kemény és elszánt munkájával akár 10 kilométert is könnyedén lefuthatsz majd egyben! 

Fartlek futás program

A futás nem neked való, mert túlságosan unalmasnak érzed? Megértjük az aggodalmad, de azt javasoljuk, mégse mondj le egyből erről a mozgásformáról: próbáld ki a fartlek futást! Ez a futás edzésterv egészen szórakoztatóvá teszi majd az edzést a tempó folyamatos variálásával, ráadásul a kondíciódat is nagy mértékben javítja majd. 

10 hetes kardió edzésterv

Ha meghallod azt a szót, hogy kardió, egyből megrémülsz, pedig tudod, hogy érdemes lenne beiktatni az edzéstervedbe? Segítünk, hogy többé ne lebegjen a szemed előtt a futópadon töltött végeláthatatlan órák réme: ez az edzésprogram férfiaknak és nőknek egyaránt megfelelő lehet a kardió mozgás tudatos és fokozatos beépítésére a mindennapokba, ami a hosszú távú eredmények biztos alapját jelentheti. 

Otthoni edzésterv nőknek és férfiaknak egyaránt: 15 perces HIIT program

Gyors és kíméletlen: ha szereted feszegetni a határaidat, ez az otthoni edzésprogram a kedvenced lesz! Mindössze egy vizes palackra és 15 percre van szükséged, hogy elvégezd ezt a magas intenzitású intervallum edzést, az eredmények pedig magukért beszélnek majd: a kalóriaégetés és a jobb közérzet mellett a HIIT az anyagcserét is fokozza, ráadásul javítja az oxigénfelvevő képességet és csökkenti a nyugalmi pulzust. Mire vársz még? 
Kardió edzésterv

Ellenállásos edzés - konditermi edzésterv

Edzőtermi edzésterv nőknek - leszámolunk a tévhitekkel

Úgy érzed, jól jönne egy konditermi edzésterv, mert túl sok egymásnak ellentmondó információt hallottál arról, hogyan is kellene nőként edzened? Ez az edzőtermi program nőknek nem csak abban segít, hogy milyen gyakorlatokat érdemes végezned, de abban is útmutatást nyújt, mik azok a tévhitek, amiket semmiképp nem érdemes elhinned a konditermi edzés kapcsán! 

Push pull leg edzésprogram haladóknak

Úgy döntöttél, a klasszikusokkal nem tévedhetsz? Ebben mi is egyetértünk: ez a push pull leg edzésprogram heti 6 nap kemény munkát követel majd tőled, de abban biztos lehetsz, hogy az eredmények láttán nem leszel elégedetlen! 

Tömegnövelő edzésterv férfiaknak

Ha kipróbálnád, mit hozhatsz ki magadból egy tömegnövelő időszak során, ez a heti edzésterv táblázat hatalmas segítséget nyújt majd: megfelelő étrenddel és a kellő regenerációval kiegészítve elmondhatod majd, hogy te mindent megtettél a céljaid elérése érdekében. 

Konditermi edzésterv a brutális eredményekért

Ha egy 5 napos edzésterv már kevés azokhoz a brutális eredményekhez, amelyekre vágysz, próbáld ki Joe Fazer fitness influencer 6 napos, kíméletlen programját! Ha izgat, milyen is bukásig végezni egy-egy sorozatot, illetve céljaid között szerepel az agy-izom kapcsolat fejlesztése is, ez a konditermi edzésprogram tökéletes társad lesz az edzésprogramod felépítésében. 
Ellenállásos edzés (konditermi edzésterv)

Saját testsúlyos edzés

Otthoni edzésterv: plank kezdőknek és haladóknak egyaránt

Ez egy sokoldalú otthoni edzésterv, hiszen akárhol, akármikor el tudod végezni a gyakorlatokat és a saját testsúlyodnál többre nem is lesz szükséged a kezdetekhez: hamar haladó leszel majd a plankben, ha kitartóan követed a programot! 

Haladó street workout edzésprogram

A szerelmed a street workout és már nem is vagy kezdő, de néha jól jönne egy kis inspiráció, hogyan építsd fel az edzéseid? Ez a street workout edzésprogram segít, hogy struktúrált, átgondolt formában fejleszthesd a képességeidet, ráadásul rögtön három nehézségi szinten is kipróbálhatod vele magad! 

Kezdő kalisztenika gyakorlatok: akár 5 napos edzésterv saját testsúlyos feladatokból

Elhatároztad, hogy idén tényleg belevágsz a rendszeres mozgásba, de úgy érzed, a saját testsúlyos edzéssel szeretnél kezdeni, hogy eldönthesd, mennyire áll közel hozzád? Nagyon jó választás: ez az otthoni edzésprogram megadja a lehetőséget, hogy belekóstolhass a kalisztenika rejtelmeibe!
Saját testsúlyos edzés

Legyen bármi is a sportcélod a Myprotein segít elérésében!

Legyen bármi is a sportcélod a Myprotein segít elérésében! Növeld napi fehérjebeviteled ízletes proteinpor termékeinkkel! Használd a PROTEINBLOG kódot és 35%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá a kiszemelt termékekhez fehérjepor lista oldalunkról.

Írta: Révai Zsófia
MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein