KÉSZLET KISÖPRÉS! 75% kedvezmény listaárból | MÉG 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

A legjobb vegán kiegészítők

A vegánbarát fehérjekeverékektől kezdve egészen az ízletes, növényi alapú snackekig - melyek kielégítik az édesség iránti vágyat anélkül, hogy fogyókúrája csorbát szenvedne -, nálunk minden szükségeset megtalál. Vessen egy pillantást a bestseller vegán kiegészítőinkre! Ezek egyike sem tartalmaz állati eredetű terméket.

A legjobb vegán fehérje

Vegan Protein Blend


A teljes mértékben természetes borsófehérjéből, barna rizs fehérjéből és kender fehérjéből kombinált Vegan Blend Protein termékünk kifejezetten vegánok számára lett megalkotva, nem tartalmaz szóját vagy tejterméket.


A kiemelkedő, három fehérjeforrást tartalmazó keverék kizárólag növényi alapú forrásokat tartalmaz, valamint esszenciális aminosavakat és lenyűgöző mennyiségű, 22g fehérjét adagonként.


Ez egy alapvető étrend-kiegészítő minden vegán számára. segítségével megbizonyosodhat róla, hogy hozzájut a szükséges fehérjebevitelhez nap mint nap.

Vásárlás

A legjobb vegetáriánus fehérje

Soy Protein Isolate - Szójafehérje Izolátum


A Soy Protein Isolate termékünk egy verhetetlen választás vegetáriánusok, vegánok és azok számára, akik speciális étrendi igények szerint élnek, például laktózérzékenyek.


Zsírtalanított szójababból készült, egy innovatív eljárással minimalizáltuk a zsír-és szénhidráttartalmat, és elértük a lenyűgöző 27g fehérjetartalmat adagonként.

Vásárlás

A legjobb vegán BCAA kiegészítő

Vegan BCAA por


Vegetáriánusként vagy vegánként nagy valószínűséggel alacsony a BCAA bevitele. A BCAA természetes forrásai a hús és tojás, ami csökkenti a tápanyag hozzáférhetőségét azok számára, akik állati termékektől mentes étrend szerint élnek. Ezt szem előtt tartva, megalkottuk a Vegan BCAA 4:1:1 Por terméket, mely teljes mértékben növényi alapú összetevőket tartalmaz.


Ha fizikailag aktív, és izomtömeget szeretne növelni, a testének nagyságrendileg 20g BCAA-ra van szüksége naponta, amit 5g-os adagokban fogyaszthat nap közben.

Vásárlás

A legjobb általános növényi alapú fehérje

Pea Protein Isolate - Borsófehérje Izolátum


Kizárólag növényi alapú termék, kényelmes megoldást jelent, hogy minőségi fehérjéhez jusson hozzá étrendje által. Segítségére lesz a fontos izmok növekedésében és fenntartásában, ami létfontosságú a fejlődéshez akár tömegnövelésről, akár szálkásításról vagy fogyásról van szó.


Ráadásul, zéró cukor és mindössze 107 kalória található meg benne adagonként, így támogatja összes fitnesz célját.

Vásárlás

A legjobb vegán snack és fehérjeszelet

Vegan Protein Bar - Vegán fehérjeszelet


13g magas minőségű, izmok növekedéséhez és fenntartásához szükséges fehérjével megpakolva, finom ízekkel segít fitnesz céljai támogatásában.


Tartalmaz 12g szénhidrátot, így segít az edzés utáni regenerálódásban, vagy csak egyszerűen energiát ad a naphoz, valamint szeletenként 4g élelmi rostot, így tökéletes bármikor útközben fogyasztva.

Vásárlás