Akár 8000Ft értékű ajándék a rendeléshez | MÉG 0 0 : 0 0 : 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

Gumivitamin vitamin felnőtteknek és gyerekeknek

16 eredmény

A vitaminok és ásványi anyagok az étrend kiemelten fontos részét jelentik. Az egészségmegőrzés érdekében fontos a mikrotápanyagok fogyasztásáról gondoskodni az ajánlott napi bevitel szerinti mennyiségben. Egyes esetekben nehéz lehet a szükséges mennyiséget kizárólag étkezés útján biztosítani, ilyenkor hasznos lehet étrend kiegészítők alkalmazása. A gumicukor vitamin gyors és kényelmes módja a mikrotápanyag bevitel kiegészítésének. A gumivitamin felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt jó választás lehet!
Rendezés alapja:

Products

Mi az a gumivitamin?

A tabletták, kapszulák és porok mellett most már gumicukor formájában is elérhetőek a vitamin és ásványi anyag tartalmú kiegészítők. Sokak számára nehézséget jelent a nagyobb méretű tabletták lenyelése. A gumivitamin ízletes, értékes mikrotápanyagokban gazdag és könnyen fogyasztható. Próbáld ki az esszenciális tápanyagbevitel legízletesebb módját!

A gumivitamin előnyei

A vitamin gumicukor formában könnyen fogyasztható

A vitamin gumicukor formában szopogatható és rágható, így használatuk esetén nem szükséges nagyméretű tablettákat és kapszulákat lenyelni. Ráadásul a gumivitaminok számos kellemes ízesítésben elérhetőek, például áfonya, barack, eper és narancs.

Gyorsan és kényelmesen fogyasztható

Gumicukor vitamin segítségével másodpercek alatt növelhető a napi vitamin- és ásványi anyag-bevitel. Az ínycsiklandó ízű, vitamindús gumicukor gyerekek és felnőttek számára is kellemes élménnyé varázsolja a vitaminbevitelt.

Támogatja a megfelelő mikrotápanyag bevitelt

Az esszenciális mikrotápanyagok számtalan testi folyamatban elengedhetetlen szerepet játszanak. A kielégítő vitamin- és ásványi anyag bevitel nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, a kognitív képességek fenntartásához vagy az optimális sportteljesítmény eléréséhez. Olykor nehéz az ajánlott napi bevitel szerinti vitamin és ásványi anyag mennyiséget kizárólag étkezések útján biztosítani. A gumivitaminok ilyenkor segíthetnek a szükséges mikrotápanyag bevitel elérésében.

Népszerű gumicukor vitamin termékek

Haj vitamin gumicukor

A Haj, Bőr, Köröm gumivitamin áfonya, barack és eper ízesítésben vásárolható meg. A hajvitamin gumicukor 9 esszenciális mikrotápanyaggal támogatja a szépségápolási rutinod.

D-vitamin gumicukor

Nem mindig könnyű kielégíteni a napi D-vitamin-szükségletet, hiszen azt főleg napozással lehet biztosítani és nem sok élelmiszerben van jelen. Rágható D-vitaminos gumicukorkáink finoman biztosítják, hogy feltöltődhess ezzel az alapvető fontosságú vitaminnal.

Terhes vitamin gumicukor

A terhes vitamin gumicukor az esszenciális vitaminok és ásványi anyagok tökéletes keveréke, amelyet úgy terveztek, hogy megkönnyítse a tápanyagbevitelt a terhesség ideje alatt. A vegánbarát étrendkiegészítő adagonként 400μg folsavat, 10μg D3-vitamint és 80 mg C-vitamint tartalmaz.

Protein Gummies (fehérje gumicukor)

Szeretnéd fehérjebeviteled növelni és édesség iránti vágyad kielégíteni? Protein Gummies termékünk 10 gramm magas minőségű tejsavó fehérjét tartalmaz nyolc gumicukronként, így segít az izomtömeg fenntartásában és növelésében. A barackos ízben elérhető, ellenállhatatlanul finom fehérje gumicukor akár útközben is fogyasztható.

Gumicukor vitamin felnőtteknek és gyerekeknek

A gumicukor vitamin felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt jó választás lehet. A Multivitamin Gummies Gumivitamin termékünk az egyik legfinomabb módszer a fontos tápanyagok bevitelének. A rágható multivitamin gumivitaminok 11 alapvető mikrotápanyag keverékét tartalmazzák és számos ízesítésben elérhetőek.