Myprotein Tornazsák

Akár 40% kedvezmény oldalunkon + ma ingyenes szállítás | Kuponkód: INGYENPOSTA | +extra 5% kedvezmény mindenre ha vásárol legalább 1 ruha terméket

13. születésnapi heti akciók - akár 40% kedvezmény termékeinkre + villám akciók minden nap | A mai nap minden megrendelést ingyen szállítunk ki Magyarországra az INGYENPOSTA kuponkód használatával!

SŐT a mai nap ha vásárol legalább egy ruházati terméket extra 5% kedvezményt adunk az egész rendelésre - nem szükséges kuponkód használata, csak tegye a termékeket a kosárba.

Az akció 2017/05/24. éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes. Rendelésenként csak egy kedvezménykód használható. Maximum kedvezmény 30.000Ft.Vásárlás

39 872 601 Ft
Nincs raktáron

Kiárusítva

Termékleírás

A Myprotein tornazsák egy könnyű, kényelmes módja az edzőkellékei tárolásának. Tökéletes törölköző, üdítő és kulcsok tárolására, így biztonságban tarthatja az összes holmiját edzés közben.

Töltse meg a táskát és a zsinórokkal húzza össze a tetejét. A zsinórok használhatóak hátizsák stílusban, két vállon, vagy összefogva őket egy vállon.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Poliészter tornazsák
  • Könnyű, kényelmes edzőtáska
  • Dupla zsinórral biztosítja a szoros lezárását

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Myprotein Tornazsák

Kép kiválasztása

Myprotein Tornazsák