SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ! 333FT-OS KISZÁLLÍTÁS 15.000FT RENDELÉS FELETT | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

A legjobb tömegnövelők

Akár erőt és méretet szeretne növelni, akár küzd a tömegnöveléssel, a legfontosabb, hogy kalóriatöbbletre tegyen szert, azaz fogyasszon több kalóriát, mint amennyit eléget!

A végső tömegnövelő formula

Extreme Gainer Blend


Telis-tele fehérjével és szénhidráttal, az Extreme Gainer Blend egy igazi tömegnövelő szörnyeteg, ellátja majd az olyannyira szükséges tápanyagokkal, hogy célját támogassa.


Hozzáadtunk egy vitaminból és ásványi anyagokból álló keveréket, így löketet adva a mindennapi jó közérzetnek. Köztük szerepel a C-vitamin is, mely segít az elmét frissen tartani, valamint magnézium, mely az izmok és csontok normális működésért felel, és a B6-vitamin pedig segíti, hogy toppon maradjon.

Tartalmaz továbbá kreatint, mely a csúcsteljesítmény felé fogja tolni, és glutamint, mely egy fehérjékben természetesen előforduló aminosav, és mely segít az új izmok felépülésében. Így már készen áll a következő edzésre!

Vásárlás

A legjobb tömegnövelő snack

Természetes Mogyoróvaj -  All-natural Peanut Butter


A Természetes Mogyoróvaj termékünk természetes módon gazdag fehérjében, így elősegíti, hogy azok a fontos izmok felépüljenek. Akármit is szeretne elérni, ez a tökéletes, bármely napon és egész nap tápláló snack.


Ráadásul kitűnő magnézium forrás is. Azáltal, hogy segít az izmok erejét megőrizni és csökkenti a fáradtságot, sikeresen zárhatja a napot, miközben a legjobb formájában van.

Vásárlás

A legjobb emésztőenzim tömegnövelés alatt

DigestiMax™


A normális emésztési folyamat segít az étrendünkből származó, testünk számára szükséges tápanyagok felszívódásában. Így tehát megalkottuk az összetevők olyan keverékét, mely segíti az emésztést, hogy így még hatékonyabb legyen.


Minden tabletta betaint, pankreatint, bromelint és papaya port tartalmaz.


A termék az angol oldalunkon elérhető!

Vásárlás

A legjobb egyedi formula

All-In-One Perform Blend


Adagonként 30g fehérjével és napi szénhidrát löket zabból és dextrózból nyerve. Ez jelenti a tökéletes energiát az edzéshez, és gondoskodik róla, hogy elérje napi tápanyag szükségletét.


Minden shake 5g Creapure®-t – mely a kreatin-monohidrát legtisztább formája - is tartalmaz, így bizonyítottan növeli a fizikai teljesítményt. A hozzáadott HMB a leucin nevű esszenciális aminosav egy metabolitja. Ez természetes módon fordul elő a fehérjében, mely így segít az új izmok kialakításában és regenerálódásában.

Vásárlás

A legjobb növényi alapú tömegnövelő

Vegan Weight Gainer


Magas minőségű fehérjével tele, segíteni fog az új izmok növesztésében és fenntartásában. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy tömeget és erőt növeljen.


Annak érdekében, hogy segítsünk a kalóriatöbblet elérésében, mely kulcsfontosságú a tömegnöveléshez, organikus lisztek keverékét is felhasználtuk, köztük az amaránt, hajdina és freekeh lisztet, így növelve a szénhidrát tartalmát.


Ráadásul, hozzáadtunk egy enzimekből álló egyedi keveréket, a DigeZyme®-ot, hogy kihozhassuk a legtöbbet a makrotápanyagokból.

Vásárlás