Női fitness rövidnadrág - Myprotein gym shorts edzéshez

138 eredmény

Legyen szó guggolásról, spinning-ről, vagy csak otthoni pihenésről, a tökéletes női fitness short létezik és nálunk biztosan meg is találod! A Myprotein rövidnadrág kollekció minden darabja igazi stílusos gym shorts, ami ugyanakkor kényelmes is, így bármilyen alkalomra a legjobb választás lehet. Egy jól szellőző és puha anyagból készült edző rövidnadrág segít, hogy felkészülten vághass neki akár a legkeményebb edzésnek is, legyen odakint bármilyen kánikula!

Böngészd át a teljes női fitness rövidnadrág kínálatunkat és találd meg a kedvenceidet! A széles választékunk garantáltan nem hagy cserben: akár varrásmentes edző rövidnadrágot keresel a súlyzós edzéseidhez, akár a futáshoz szeretnél egy profi izzadságelvezető fitness shortot beszerezni - nálunk legfeljebb a bőség zavara ejthet kétségbe.

Rendezés alapja:

Products

Milyen a jó fitness rövidnadrág, hogyan válasszak a rengeteg női fitness short közül?

Már soroljuk is, miért van szükséged több gym shorts beszerzésére: nincs jobb annál, mint olyan darabokat viselni, amelyek kényelmesek, praktikusak és divatosak egyben! Fitness rövidnadrág női kínálatunk bármely darabja lehetővé teszi a szabad mozgást, akár edzés közben, akár otthon vagy az utcán viseled, miközben a stílusos megjelenést is garantálja.

Érdemes végiggondolnod, milyen tevékenységhez szeretnél fitness rövidnadrágot választani: a konditeremben hordanád, esetleg jógaórán vagy futáshoz viselnéd? Ez alapján már rögtön könnyebb lesz a választás, hiszen minden esetben más-más szempontok lesznek a legfontosabbak. Megmutatjuk, nekünk melyik darabok a kedvenceink!

Gym shorts az edzőteremben

A magas derekú Shape Seamless kerékpáros rövidnadrág a varrásmentes design mellett izzadságelvezető technikával készült, így akkor sem forrósodik fel a hangulat, ha a legnagyobb súlyokat veszed célba! Ráadásul a batikolt kék szín, esetleg a kávé árnyalat a legdivatosabb megjelenést is biztosítja a fitneszteremben.

Ha egy kicsit rövidebb gym shorts a kedvenc fazonod, a Tempo női fitness rövidnadrág tökéletes választás lehet! A magas derék edzés közben is támogat a mozgásban, a varrásmentes kialakítás pedig biztosítja a maximális kényelmet, hogy bármelyik egyéni rekordodat megdönthesd.

Női fitness rövidnadrág jógához

A Myprotein Curve női fitness rövidnadrág biztosítja a lehető legszabadabb mozgást, az extra kényelemről pedig a varrásmentes design gondoskodik, így a jógaórán sem kell aggódnod a komfortérzeted miatt! Ráadásul rengeteg színben elérhető, így akár minden nap választhatsz másikat, csak annyit kell eldöntened, épp mihez van kedved.

A különlegesen puha és kényelmes anyagból készült Composure Seamless kerékpáros gym shorts olyan lágyan öleli körbe a tested, hogy legszívesebben le sem vennéd, különleges színeivel pedig a divatos megjelenést is garantálja.

Edző rövidnadrág futáshoz

A Myprotein Velocity Ultra Seamless kerékpáros fitness rövidnadrág cipzáras derékzsebbel ellátott, ráadásul fényvisszaverő szálat tartalmaz, hogy az éjszakai futások során is a legjobb viselet legyen. Praktikus és csinos, kell ennél több?

A Velocity Ultra 2-in-1 edző rövidnadrág a design és a funkcionalitás tökéletes fúziója: könnyű, vízlepergető anyagból készült, fényvisszaverő mintával, ráadásul a belső rövidnadrág részt oldalsó zsebbel is elláttuk, a cipzáras zsebek mellett. Ilyen az ideális futótárs!

Fitness rövidnadrág funkcionális edzésekhez

A Myprotein Tempo Rib Seamless női fitness rövidnadrágnem csak guggolásbiztos, de extra kényelmes anyagból készült, így a legizzasztóbb funkcionális edzések során is a helyén marad, miközben szárazon tart és biztosítja a maximális komfortérzetet! Semleges színei mellé pedig bármilyen élénk felsőt választhatsz, hogy teljesen a saját stílusod szerint alakíthasd a megjelenésed.

A Shape Seamless Booty gym shorts varrásmentes kialakítása és rövid fazonja garantálja, hogy a legszabadabban mozoghass edzés közben, a gyorsan száradó anyag pedig tökéletes viseletté teszi, bármilyen kemény gyakorlatok is várnak rád.

Mitől különleges minden Myprotein short?

Bármelyik női fitness rövidnadrágra is esik a választásod, garantáljuk, hogy a legjobb minőségű anyagból készült! Ez azt jelenti, hogy az edzős rövidnadrág nem csak praktikus viselet lesz majd sportolás közben, de kényelmes is, hogy 100%-ban jól érezhesd magad benne és magabiztos lehess. Emellett pedig a design sem utolsó szempont - akár a letisztult és egyszerű, pasztell színekben pompázó női edző rövidnadrág a gyengéd, akár az élénk színű és vibráló mintájú darabok vonzanak, nálunk különleges fitness shortokat találsz!

Egy női edző rövidnadrág csak sportoláshoz lehet jó viselet?

Természetesen a Myprotein short kínálata nem csak sportoláshoz tökéletes választás! Egy kényelmes és puha fitness rövidnadrág otthon is jó szolgálatot tesz majd a meleg napokon, de egy sportos outfit részeként bátran hordhatod az utcán is - nem csoda, ha legszívesebben állandóan ezeket a csinos fitness shortokat viselnéd! A mi titkos favoritjaink, amikből szívünk szerint minden árnyalatot beszereznénk:

A Myprotein Essentials Lounge női fitness rövidnadrág igazi alapdarab - szuperpuha és végtelenül kényelmes, így le sem akarod majd venni többé!

A Woven Short edző rövidnadrág a tökéletes társ a mindennapokban, hiszen könnyű, szőtt anyagból készült, hálózsebekkel, hogy otthon és az edzőteremben is maximális komfortot nyújtson.