VÉGSŐ LEÁRAZÁS! -80% listaárból | MÉG 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

A legjobb
tejsavófehérje porok

A magas minőségű fehérje turmixaink tökéletesen illeszkednek bármely étrendbe, így megtalálja az Önnek valót. Európa első számú online sporttáplálkozási márkájaként páratlan kínálattal szolgálhatunk fehérje porokat és szaktudást illetően, hogy az út során minden lépésben segítsük.

A legjobb ár-érték arányú fehérjepor

Impact Whey Protein


Az Egyesült Királyság listavezető fehérjepora. „A” minősítést szerzett a független Labdoor minősítő cég tesztje során minőségért és ár-értékért egyaránt, az Impact Whey Protein termékünk hivatalosan is az egyik legjobb fehérjepor a piacon.


Prémium minőségű tejsavófehérjéből, adagonként lenyűgöző mennyiségű, 21g fehérjét tartalmaz, így hozzájuthat a naponta szükséges, magas minőségű forrásból származó fehérjéhez. 


Egyszerűen nem létezik másik fehérjepor, mely ugyanilyen jó minőséget és ár-érték arányt képviselne!

Vásárlás

A legjobb fehérje az izomépítéshez

Impact Whey Isolate


Üdvözölje a piac egyik legtisztább tejsavófehérjéjét! Az Impact Whey Isolate termékünk olyan tisztítási és finomítási eljáráson megy keresztül, ami biztosítja a maximális fehérje integritást. És hogy mi az eredmény? Egy olyan por, ami 90%-ban fehérje, alacsony a zsírtartalma és kevesebb, mint 1g szénhidrátot tartalmaz. A tökéletes választás, ha a kalóriákra is figyelni szeretne.


Tudta? Ez a termék „A” minősítést szerzett a független Labdoor minősítő cég tesztje során minőségért és ár-értékért egyaránt. Hivatalosan is az egyik legjobb minőségű fehérjepor a piacon.

Vásárlás

A legfinomabb fehérjepor

THE Whey™


Az ultra prémium tejsavófehérjénk, mely szakszerű szűrőrendszerrel lett megalkotva, és a legkiválóbb minőségű összetevőket tartalmazza.


Az optimális hármas keverék, mely izolátumból, koncentrátumból és hidrolizált fehérjéből áll, egy új mércét állít fel a sporttáplálkozás terén. Ez a bajnokok választása.


Íze és sima állaga miatt páratlan. A Thewhey™ finom akár vízzel akár tejjel elkeverve. Hat csábító ízben elérhető, köztük például: tejcsokoládé, sós karamell és epres shake.

Vásárlás

A legjobb fehérjepor tömegnöveléshez

Extreme Gainer Blend


Ha az erő és méret növelése a cél, akkor mindig kalóriatöbblettel kell rendelkeznie, azaz több kalóriát kell fogyasztania, mint amennyit eléget. Különben csak hosszadalmas küzdelemről lenne szó.


A végső formulánk 35g fehérjével büszkélkedik, és döbbenetes mennyiségű, 61g szénhidrátot tartalmaz, ami összesen masszív 446 kalóriát jelent, így egy durva tömegnövelő társat jelenthet.

Vásárlás

A legjobb fehérjepor a fogyáshoz

Impact Diet Whey


A fehérje segít a fontos izmok növekedésében és fenntartásában, így támogatva céljában, hogy formás és tónusos legyen. Hozzáadtunk továbbá kolint, zöld tea kivonatot és CLA-t, melyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a tónusossá válásban.


Ráadásul tartalmaz még glutamint, ami fehérjékben természetesen módon fordul elő, és segít az új izmok építésében és javításában. Ez szuper fontos a regenerálódása érdekében, hogy a lehető legjobban érezhesse magát edzések után. Egy sor finom ízben elérhető, köztük a természetes vanília és csokoládés menta.

Vásárlás

A legexkluzívabb tejsavófehérje

The Whey+


A THE Whey+ tejsavófehérje izolátum és GroPlex™ egy egyedi kombinációját jelenti. Fogtuk a prémium fehérjekeverékünket, és továbbfejlesztettük a formulát. Akár tömeget szeretne növelni, akár tónusossá szeretne válni, erre a fehérjére lesz szüksége az izmok növekedése és fenntartása érdekében.


A sporttáplálkozás következő generációja. Az innovatív tejsavónk páratlan minőséget és ízt kínál. Sőt, három csábító ízben is elérhető: csokoládés brownie, epres shake és vaníliás fagyi.

Vásárlás