• Vegetáriánus

  Vegetáriánus

 • Vegán

  Vegán

 • Gluten Free

  Gluten Free

Gingko Biloba Kapszula

Könnyen fogyasztható kapszula

Kiszerelés
Három a magyar igazság - 3 amino/kapszulás termék most 2 áráért! Plusz 20% kedvezmény az egész rendelésre | Kuponkód: MAGYAR

Három a magyar igazság - 3 amino/kapszulás termék most 2 áráért! Plusz 20% kedvezmény az egész rendelésre | Kuponkód: MAGYAR

Három a magyar igazság! 3 termék 2 áráért a listánkon szereplő termékekre + 20% kedvezmény minden termékünkre! Kuponkód: MAGYAR

3 eltérő termék választása esetén a legolcsóbbat adjuk ingyen a rendeléshez. Az akció 3 feletti termék vásárlása esetén is igénybe vehető! A 20% kedvezmény összevonható a 3 most 2 akcióval.

Az akció 2017/08/20. éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes! Rendelésenként maximum kedvezmény 30.000Ft. Rendelésenként csak egy kedvezménykód használható.

VÁSÁRLÁS
1 990 Ft

Raktáron Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Mi a Gingko Biloba Kapszula?

A Gingko Biloba egy ősi kínai orvosság, amelyet közel 2800 éve használnak. Az elmúlt évszázadban a Gingko Bilobára felfigyelt több európai egészségügyi szervezet és egyetem is és az ősi orvosság tudományos kutatások alanya lett.

Hogyan készül a Gingko Biloba Kapszula?

Egy kapszula Gingko Biloba 120 mg koncentrált kivonatot tartalmaz amely 6,000 mg Ginkgo biloba levél fogyasztásával megegyező. Ezt a mennyiséget tartja optimálisnak a legtöbb táplálkozási szakértő.

Ki számára ideális a Gingko Biloba Kapszula?

Termékünk alkalmas bárkinek, aki kiegészítené egészséges étrendjét egy sokoldalú Ginko Biloba tartalmú étrend-kiegészítővel. Alkalmas vegánok, vegetáriánusok és gluténmentes étrendet követőknek.

Kiemelt előnyök

 • Könnyen fogyasztható, naponta egy kapszula
 • Kapszulánkénti 120mg koncentrált glingko biloba kivonattal
 • Alkalmas vegánok, vegetáriánusok és gluténmentes étrendet követőknek

Ajánlott használat

A lehető legjobb hatás elérése érdekében, táplálkozási szakértőkből álló Myprotein csapatunk napi egy kapszula fogyasztását javasolja, lehetőleg étkezéssel.

Az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és a testmozgást! Nem alkalmas vegánok és vegetáriánusok számára. Napfénytől elzárt, száraz, hűvös, szellős helyen tárolandó.

Összetevők

Rizsliszt, Gingko Biloba Kivonat 50:1, Kapszulahéj (Sűrítő [hidroxi-propil Metilcellulóz])

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1 kapszula naponta

Adagok száma - 30 (30 Kapszula), 90 (90 Kapszula)

Hatóanyag

  Adagonként
Gingko Biloba Kivonat  120 mg

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Gingko Biloba Kapszula

Kép kiválasztása

Gingko Biloba Kapszula
Back to top