Női trikó és női top

74 eredmény

Legyen szó edzésről vagy otthoni pihenésről, női sportfelső választékunk minden darabja szabad mozgást és maximális kényelmet biztosít a számodra! Nem számít, milyen tevékenységhez keresed a tökéletes edzőfelsőt, széles kínálatunkban biztosan megtalálod: segítünk, hogy felfrissíthesd a ruhatárad és még motiváltabban vághass bele a mozgásba. A kényelmes, puha anyagok és a különleges design mellett a funkcionalitás is gondoskodik róla, hogy megtaláld új kedvenceidet!

Persze nincs top leggings nélkül: kiválasztottad már a sportfelsődhöz tökéletesen passzoló cicanadrágot?

Rendezés alapja:

Products

Tank top - a legnépszerűbb darabok a Myprotein kínálatában

Egy szuper edzőfelső egyszerűen feldobja a legszürkébb napokat is! Épp ezért érdemes minél többfélét beszerezni, hiszen így akár egy fekete leggingset is könnyedén stílusossá és egyedivé tehetsz. Hatalmas kínálatunkban a legegyszerűbb női tank toptól kezdve a színes és mintás sportfelsőig mindent megtalálsz - néhány kedvencet közelebbről is bemutatunk, hogy segítsünk a választásban!

MP Adap Racerback Női Sport Felső- a klasszikus fekete edzőfelső

Egy jól szabott fekete sportfelső kötelező darab minden női gardróbban - bár sokkal jobb, ha nem csak egy van belőle! Ez a racerback kialakítású crop edzőfelső bármilyen szettet tökéletesen kiegészít.

MP Velocity Ultra Fényvisszaverő Női Trikó- praktikus sportfelső futáshoz

Mi is tudjuk, hogy nem egyszerű feladat olyan női top felsőt találni, ami futás során is kényelmes. A Velocity Női Trikó azonban éppen ilyen: nem túl szűk szabású, izzadságelvezető technológia és szellőzőlyukak gondoskodnak róla, hogy ne melegedj ki túlzottan, ráadásul a fényvisszaverő elemeknek köszönhetően a láthatóság miatt sem kell aggódnod!

MP Curve Női Atléta- a legsokoldalúbb sport felső női kínálatunkban

Varrásmentes női top, amit bármilyen sporttevékenységhez viselhetsz, hiszen kényelmes és nem korlátoz a mozgásban, ráadásul a szivárvány minden színében elérhető, hogy mindig kiválaszthasd a hangulatodnak éppen megfelelő árnyalatot!

MP Training Reach Vest Dry Tech Női Trikó- női top fehérben, ami mindenhez passzol

A fekete trikó mellett egy stílusos fehér sportfelső is nélkülözhetetlen alapdarab. A Training Reach Vest edzőfelső könnyű, lélegző anyagból készült, a Dry Tech háló pedig a legizzasztóbb feladatok során is szárazon tart!

MP Tempo Tonal Seamless Női Trikó- különleges szabású női top felső

Varrás nélküli sportfelső ¼ cipzárral és magasan záródó nyakkal - ez a trendi, ugyanakkor praktikus top garantálja az egyedi megjelenést.

MP Essentials Jersey Női Trikó- a legkényelmesebb tank top otthonra is

Az MP Essentials tank top a legpuhább anyagból készült, hogy otthon és edzés közben is a kedvenced legyen: szerezd be az összes színt, hogy bármikor viselhesd!

MP Composure Seamless Női Trikó- női sport felső beépített melltartóval

Szerettük volna, hogy a Composure Seamless varrásmentes trikó maximálisan testreszabható legyen, így beépített melltartóval és kivehető kosarakkal láttuk el. Viseld úgy, ahogy számodra a legkényelmesebb!

MP Essential Rib Bordázott Női Trikó- igazi alapdarab bordázott női tank top

Ez az extra puha tapintású, bordázott atléta az utcai szettjeidet is tökéletesen kiegészíti, de az edzőteremben is remek társad lesz.

MP Power Kismama Női Trikó Csomag- női top csomag, hogy a várandósság alatt is stílusosan sportos lehess

Szerettük volna, hogy kismamaként se kelljen kompromisszumot kötnöd a kényelmet illetően: a hosszított fazonú MP Power Kismama Női Trikó extra rugalmas anyagból készült, rakott oldalsó varrásokkal és beépített melltartóval a teljes komfort érdekében.