VILLÁMAKCIÓ! 333FT-OS KISZÁLLÍTÁS 15.000FT RENDELÉS FELETT | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

A pozitív változások felkarolása

A Myprotein fenntarthatósági elhatározása

A Myprotein hatás

A táplálkozás világában nem követjük a trendeket. Megteremtjük azokat. A Myproteinnél mindenki jól tudja. Kulcsfontosságú, hogy mindig a legjobb és a leghatékonyabb termékeket kínáljuk.

De a minőség túlmutat az ízen és az egyéni eredményeken. Magában foglalja az általunk meghozott döntéseket és azok bolygónkra gyakorolt hatásait, az elkötelezett csapatunkat, az ellátási láncunkat és az általuk érintett és támogatott közösségeket.

A fenntarthatóság a legfőbb prioritásunk, és a jó irányba változunk. Időbe telik, és még nem tartunk ott, ahol lenni szeretnénk, de pontosan tudjuk, hogy hová tartunk. A tökéletesség nem jön létre egyik napról a másikra, de akárcsak a fitneszben, kis lépésekkel is messzire juthatunk, és idővel nagy hatást érhetünk el.

A Myprotein elkötelezett amellett, hogy elérje fenntarthatósági céljait, és hogy segítsen neked lépést tartani az általunk végrehajtott változtatásokkal.

Zéró nettó célkitűzés

Hosszú távú küldetésünk a nettó kibocsátás elérése 2040-re.

Mozgásban vagyunk, haladunk a csomagolóanyagok, a nyomon követhetőség és az ellátási lánc hatásai terén. De ez még nem minden. Eltökélt szándékunk, hogy pozitív hatást gyakoroljunk az emberekre és a közösségekre.

A haladás jegyében tevékenykedünk, ahol minden lépés számít, és minden cselekedet változásra inspirál. Együtt jobb jövőt teremtünk mindenki számára.

A mono-csomagolásra való áttérés

A csomagolásnak óriási szerepe van a nulla nettó elérésére irányuló terveinkben. Szakértőkkel szövetkeztünk, és folytatjuk a házon belüli szakértelem kiaknázását, hogy a legjobb döntéseket hozassuk meg.

Elsőként az ikonikus zacskónk – valószínűleg már észrevetted a csomagolás megjelenését és tapintását érintő apró változást. Áttértünk a mono-csomagolóanyag használatára, mert így sokkal egyszerűbb az újrahasznosítás.

Az egyetlen anyagból készült csomagolás sokkal hatékonyabbá teszi az újrahasznosítást, mivel az üzemekben így már nem kell szétválasztani az alkatóelemeket az újrahasznosítás megkezdése előtt.

A zacskónk a szupermarketekben vagy az utcán található, puha műanyagok számára kihelyezett szemetesbe is bedobható – az olyan csomagolóanyagokkal együtt, mint a kenyeres és a zöldséges zacskó.

Újrafejlesztett zacskóink könnyűek, lapos kialakításuknak köszönhetően pedig szállításkor könnyen egymásra helyezhetők, így minden egyes szállítási utat maximálisan kihasználunk, hogy ezzel is csökkentsük a karbonlábnyomunkat.

A Myprotein edények alkalmasak a szelektív hulladékgyűjtésre, és elég tartósak ahhoz, hogy a finom és hatékony tartalmuk elfogyasztása után újrahasznosítsák és újratöltsék őket.

Szeleteink szintén mono-csomagolást kapnak, és az újrahasznosítás megkönnyítése érdekében eltávolítjuk a fóliaréteget, illetve az apró pöttyöket is, amelyek hatással vannak az újrahasznosított anyagok minőségére.

Folyamatos fejlesztés

Az idei év középpontjában az alapokhoz való visszatérés, illetve a méretezésnek és a jövőnek megfelelő fenntartható alapok létrehozása áll.

Mindent lehetőséget megragadunk, hogy a jövőben is fejlődni tudjunk. És bízunk benne, hogy te is erősíteni fogod közösségünket az utazásunk során.