Amerikai Football

A táplálkozás óriási szerepet játszik a rendszeres edzések és mérkőzések kihívásainak sikeres leküzdésében. Az amerikai football játékosoknak nem csak megfelelő kardiovaszkuláris fittséggel kell rendelkezniük, hanem ugyanolyan mértékben gyorsnak, robbanékonynak, erősnek és kitartónak is kell lenniük. Ezért elengedhetetlen, hogy a megfelelő üzemanyagokkal lássa el szervezetét, illetve a regeneráció is nagy hangsúlyt kap a rendszeresen sportolók és játékosok körében.

A Termékek

Átfogó termék kínálatunkban megtalálhat minden szükséges kiegészítőt, ami segíthet mindig a toppon maradni. Számos edzés utáni formulát, sportteljesítményt fokozó terméket és energiaszeleteket biztosítunk minden hobbi szintű és profi játékosnak egyaránt.etet biztosítanak, illetve a népszerű edzés utáni formulánkat a RE:CHARGE.

Azoknak, akik a személyes rekordjaikat szeretik megdönteni, ajánljuk a Beta Alanine vagy Citrulline Malate kiegészítőket, hogy a legmagasabb szinten tudják tartan a teljesítményüket, amikor igazán nagy szükség van rá.

none

Ajánlott amerikai football termékek

Back to top