KÉSZLET EREJÉIG OUTLET! 70% kedvezmény listaárból

Körömvitamin - belső támogatás az egészséges köröm érdekében

6 eredmény

A körmeink állapota utalhat elsőként alultápláltságra. Gondoskodj róla, hogy erősek és egészségesek legyenek - fedezd fel körömvitamin és étrend-kiegészítő kínálatunkat!

Támogasd egészséged és szépséged belülről is hajvitaminjaink és bőrvitaminjaink segítségével!

Rendezés alapja:

Products

A körömvitamin előnye: támogasd szépséged belülről is

Az ápolt és egészséges külsőhöz a köröm is hozzátartozik. Körmeink színe, struktúrája és formája sok mindent elárul aktuális egészségi állapotunkról, ezáltal gyorsan reagálhatunk például bizonyos hiánybetegségekre. Az egészséges köröm szilárd, de hajlítható, matt fényű, egyenletes színű, nem tarkítják foltok vagy barázdák. Annak érdekében, hogy megelőzzük a betegségeket és fenntartsuk körmünk egészséges állapotát, érdemes a körömvitamin szedését is beépíteni a napi rutinunkba.

Kényelem, gyorsaság, költséghatékonyság

A körömvitamin kapszulák és tabletták a körömápolás kényelmes, gyors és pénztárcabarát módját kínálják. Csak vegyük be az általunk választott bőrvitamint az ajánlott napi adagolásban, és már folytathatjuk is a napunkat. Az adagolást a 7-napos Pill Box kapszulatartóval könnyíthetjük meg.

Haj- és körömvitamin

A körmök egészségét támogató készítmények olyan vitaminokat és ásványi anyagokat, többek között például cinket, magnéziumot vagy D-vitamint tartalmaznak, amelyek a haj egészségét is elősegítik. Így egy haj- vagy körömvitaminnal lényegében két legyet üthetünk egy csapásra.

Kompakt kiszerelés

Tablettáink specifikus dózisokkal lettek kifejlesztve, így nem kell tucatjával szedni azokat, a napi ajánlott adag mindig fedezi a szükségletünket.

Finom vitamin a bőrnek

A bőrvitaminjaink között található Collagen Gummies Gumivitamin feldobhatja az unalmas hétköznapokat vagy akár egy szigorú diétát, hiszen az 500 milligramm tengeri kollagénből, valamint A- és C-vitaminból álló “szépségkoktélt” finom gránátalmás ízesítésben és a gumicukor állaggal biztosítja.

Mely vitaminok támogathatják a köröm természetes egészségét és szépségét?

Egészséges körömvitamin

Az egészséges köröm és külső megjelenés elérését és fenntartását számos vitamin segítheti.

Cink
 • hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához
 • részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében
 • segít fenntartani a bőr normál állapotát
Magnézium
 • hozzájárul a normál fogazat és csontozat fenntartásához
 • csökkentheti a fáradtságot és a kifáradást
 • segít az idegrendszer megfelelő működésében és a normál pszichológiai funkciók fenntartásában
 • hozzájárul a normál izomműködéshez
B6-vitamin
 • hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez
 • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
 • hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához

A megfelelő cinkbevitelhez kiváló választás a C-vitaminnal dúsított Cink tabletta, ha pedig egyidejűleg a magnézium-szükséglet támogatása is fontos, a Cink & Magnézium kapszulát ajánljuk. A ZMA kapszulánkban található cinket és magnéziumot B6-vitaminnal egészítettük ki, ezzel is hozzájárulva az idegrendszer normál, valamint az immunrendszer megfelelő működéséhez, amely szintén a tudatos bőrápolás része.

Biotin (B7-vitamin)
 • hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához
 • támogatja az anyagcsere és pszichológiai funkciókat
 • a B6-vitaminhoz hasonlóan részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban

A bőrvitamin kínálatukban szereplő Biotin tabletta adagonként 10.000 mikrogramm biotint tartalmaz, amely az egészséges bőr és haj fenntartása mellett a normál pszichológiai funkciók támogatása révén a kognitív egészséget is elősegíti.

Kollagén az egészséges köröm eléréséhez

Az emberi testben legnagyobb arányban előforduló fehérje, a kollagén fontos szerepet játszik a bőr, kötőszövetek, csontok, inak, ízületek és porcok rugalmasságának és feszességének megőrzésében. A kollagén fogyasztásával megerősíthetjük körmeinket. A kókuszolajjal és C-vitaminnal gazdagított Coconut & Collagen kapszulánk pedig emellett a bőr egészségének megőrzéséhez is hozzájárul, ráadásul a fáradtság jeleit is elűzi. A gumicukrok rajongói számára a Collagen Gummies Gumivitamint ajánljuk, amely a kollagén mellett C- és A-vitaminnal is támogatja egészségünket.

Természetesen nemcsak a körmünk, de az egész szervezetünk vitaminszükséglete változik, így érdemes a megfelelő vitaminokkal, vagy még inkább multivitaminokkal támogatnunk egészségünket. Az édesszájúakat az ízletes gumivitaminjaink fogják levenni a lábukról ellenállhatatlan gyümölcsös ízükkel.