Szűrés

  Ízesítés

Törlés

  Mennyiség

Törlés

  Terméktípus összetevők alapján

Törlés

  Ár

Törlés

  Táplálkozási forma

Törlés

Nálunk az alacsony ár mindig garantált

Tömegnövelők

2 eredmény

Akár problémát okoz a hízás, akár extra kalóriát szeretne bevinni vagy étkezéseket kiváltani a Myprotein tömegnövelő termékek kínálatában rengeteg fejlett formulát talál, melyek úgy lettek megalkotva, hogy segítsék elérni a kívánt napi makro tápanyag bevitelt.

Tömegnövelő kiegészítők

Tömegnövelő porok

Az Impact Weight Gainer és Hard Gainer Extreme termékektől kezdve a minden az egyben formulákig, mint a Hurricane XS, nálunk megtalálja a megfelelő terméket, ami tartalmazza a szükséges tápanyagokat és fedezi a tömegnöveléshez szükséges plusz kalória bevitelt.

Termékeink fehérjék, aminosavak, gyors felszívódású szénhidrátok és zsírok széleskörű kombinációi. Nem kizárólagosan, de számos termékünkben talál kreatint, mely segíti a fizikai teljesítmény rövid, egymást követő, nagy intenzitású mozgásformáknál, (pl: Hurricane XS) így hasznos választások lehetnek sportolóknak, akik többet szeretnének elérni.

Fehérje szeletek és nassolnivalók

A Myprotein tömegnövelő termékpaletta nem merül ki a porokban, így ha kényelmes megoldásokat keres az izomépítéshez és tömegnöveléshez szükséges kalória bevitel növelésére, akkor kínálatunkban talál kényelmes ételeket, snack-eket. Olyan kiváló, magas fehérjetartalmú ételeket is kínálunk, mint a Protein Zabkása vagy a 100% természetes mogyoróvajak.

Étkezés helyettesítők

Végül, de nem utolsó sorban a Macro:Meal termékünk egy speciálisan kifejlesztett formula mindazoknak, akik izmot szeretnének építeni, de szűkös napirendjük miatt egy gyors és macera mentes étkezés alternatívára van szükségük. Adagonkénti több mint 25g fehérjekeverék tartalmával és olyan hasznos tápanyagokkal, mint a lenmagpor, vagy az Aktivated® Barley egy kiváló választás ha épp úton van.

Tovább
  • Vegetáriánus
  • 380 kalória adagonként
  • Hosszantartó energia kibocsátás
  • Segíti az izomtömeg növekedését és karbantartását
akár
7 420 Ft
Megtakarítása akár 3 600 Ft
  • Vegán
  • Tökéletes fehérjeforrás vegánok számára, 29 g fehérje adagonként
  • 400 kcal adagonkénti energiatartalommal, amely támogatja a súlygyarapodást
  • Hozzáadott DigeZyme®
  • Páratlan ízélmény, fantasztikus ízesítések
akár
7 690 Ft
Megtakarítása akár 5 000 Ft

Sorry, we can't find any results that match your chosen filters