Szűrés

  Táplálkozási forma

Törlés

  Terméktípus összetevők alapján

Törlés

  Ár

Törlés

  Mennyiség

Törlés

  Ízesítés

Törlés

Nálunk az alacsony ár mindig garantált

Omega 3 és Halolaj kapszula

2 eredmény

A halolajak táplálkozásunk alapvető részei, mivel a számunka esszenciális zsírok egyik fő forrása, amilyen az EPA (eikozapentaénsav) és DHA (dokozahexaénsav). Azért esszenciálisak, mivel a hosszú szénláncú zsírsavakat a szervezet önmagában nem tudja előállítani, így étrendünkkel kell fedezni a bevitelüket. Az Omega-3 és halolaj termékeink kiválóak aktív személyeknek, mivel segíthet fenntartani az egészséges ízületeket, az egészséges vér koleszterin szintet és kimutatták, hogy hozzájárul a szív megfelelő működéséhez és csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek és a stroke előfordulását.

Az olyan létfontosságú halolajak, mint az omega-3, krill olaj és a csukamájolaj megfelelő bevitelét olajos halakból tudjuk fedezni táplálkozásunk során. An angol Egészségügyi Minisztérium minden embernek legalább heti egyszeri olajos halakat tartalmazó étkezést javasol. Ezen felül az omega-6 (pl. napraforgó olaj) és omega-3 olajak bevitelének javasolt 2:1 aránya helyett, az átlagos fogyasztást 20:1 arányhoz közelítik. Ez arra utal, hogy az emberek nagytöbbsége nem képes megfelelő mennyiségű omega-3-at fogyasztani normál táplálkozása során, így a halolaj kiegészítők nagyon fontosak táplálkozásunkban.

A Myproteinnél edzettségi szintjétől függetlenül megtalálja a megfelelő kiegészítőket, mint a csukamájolaj and krill olaj (vörös rákolaj), omega-3 és super omega-3 olajakat, így segíthetjük az egészséges életmódját és egészségének megőrzését.

Tovább

Vegan Omega

Vegán-barát omega-3

  • Vegán
  • Vegetáriánus
  • Segíti a szív egészségét
  • A DHA és az EPA fenntartja az egészséges normál vérnyomást és a vér normál trigliceridszintjét*
  • A DHA hozzájárul a normál agyműködés és a normális látás fenntartásához

Cardio Vitality

Az egészséges és aktív szívért*

  • Gluténmentes
  • Segíti aktív férfiak szívének egészségének megtartását
  • A DHA és EPA fenntartja az egészséges, normál vérnyomást és a normál vér triglicerid szinteket*
  • Monokolin K hozzájárul a normál vér koleszterin szint megtartásához*

Sorry, we can't find any results that match your chosen filters

Back to top