Szűrés

  Táplálkozási forma

Törlés

  Terméktípus összetevők alapján

Törlés

  Ízesítés

Törlés

  Mennyiség

Törlés

  Ár

Törlés

Nálunk az alacsony ár mindig garantált

Kreatin

1 eredmény

A Kreatin természetesen megtalálható a szervezetben mivel az egyik legrobbanékonyabb energia forrásért felelős, ami az ATP. Bár a kreatin megtalálható vörös húsokban, de magasabb dózis bevitele sokkal praktikusabb kreatin kiegészítőkkel, hogy elérjük a kívánt szintet.

Kinek megfelelő a kreatin?

A kreatin az egyik legtöbbet kutatott kiegészítő szerte a világon. Szó szerint több száz klinikai vizsgálatot készítettek különböző sportágak atlétáival és eddig mindig meggyőzően teljesítette a vizsgákat.

A kreatin tudományosan bizonyítottan növeli a fizikai teljesítményt egymást követő, rövid ideig tartó, robbanékony és intenzív mozgásformáknál. Ezért nagyon sok profi sportoló is használja, kezdve a testépítőktől a sprinterekig, vagy bárki, aki szeretne javítani a sport-teljesítményén.

A kreatin egy kiváló kiegészítő ha teljesítményét szeretné növelni és egyre jobb eredményeket elérni. A legnépszerűbb kreatin kiegészítő a kreatin monohidrát és legtöbben ezt tartják a legjobb creatine formulának.

Kreatin alapú formulák

Hatékonyságának köszönhetően a kreatin gyakran szerepel edzés előtti formulákban. Például a Creapump termékünk 5 g Kreatint (Creapure®) kombinál 20 g szénhidráttal és aminosavakkal (citrulline malate, arginin és taurin).

Egy másik jó példa a fejlett edzés előtti formulánk a MyPRE, ami nemcsak 4g kreatin keveréket tartalmaz, hanem komoly mennyiségű koffeint, BCAA-t és más esszenciális aminosavakat.

A kreatin alapú formulák kiváló alternatívái a hagyományos kreatin-kiegészítőknek, segíthetnek következő szintre vinni az edzéseit.

Mikor használjuk a kreatint?

Az általános ökölszabály, hogy fogyasszunk 20g kreatint (5g-os adagokra osztva) naponta, 5 napon keresztül – ezt úgynevezett kreatint töltésnek nevezzük – amit utána az úgynevezett fenntartó szakasz követ napi 5g kreatinnal. Azonban a legújabb szakirodalom azt mutatja, hogy kihagyható a feltöltési szakasz, bár így tovább tart az izomsejtek kreatin szintjének feltöltése.

Legjobb eredmény érdekében fogyassza a kreatint szénhidrát gazdag folyadékkal együtt.

Tovább

Creapure® (Prémium Kreatin Monohidrát)

A kreatin monohidrát legtisztább formája

  • Gluténmentes
  • Vegetáriánus
  • Vegán
  • Ultra tiszta formája a Kreatin Monohidrátnak
  • Németországi Alzchem AG védjegye
  • Folyamatosan tesztelve, így mentes bármilyen szennyeződéstől*

Sorry, we can't find any results that match your chosen filters

Back to top