Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Csokis fehérje puding, amit kár lenne kihagyni

Csokis fehérje puding, amit kár lenne kihagyni
Lauren Dawes
Író és szakértő1 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése
Az alapanyagok gyors átfutása után némileg szkeptikusan tekinthetsz erre a fehérje puding receptre, ám nem legyinthetsz rá, amíg nem próbáltad!

Mindössze egy adag jégből, vízből, néhány kocka gyengéden kényeztető étcsokoládéból és sós karamell ízű Impact Whey Protein fehérjeporból készült – egy olyan desszert, amely minden bizonnyal beleillik az étrendedbe és egyben édesség iránti vágyad is kielégíti. Abszolút győztes! A trükk abban rejlik, hogy bízunk a folyamatban és addig megyünk előre, amíg el nem érjük a valaha volt legselymesebb, legpuhább állagot.

A csokis fehérje puding szuperkönnyű és lágy, olyan, mint egy magas fehérjetartalmú, légies mousse. A tápértékek is magukért beszélnek – melyik édesség tartalmaz adagonként csupán 50 kalóriát?Adj neki egy esélyt és garantált az elégedettség!

Összetevők csokis fehérje pudinghoz

Elkészítés

  1. Először is helyezd a jeget, a vizet és az Impact Whey Proteint egy konyhai robotgépbe és dolgozd össze őket, amíg sima és levegős állagot nem kapsz. Tipp: Ne állítsd le a gépet, amíg az egyveleg állaga nem sima és selymes, el fog tartani néhány percig, de bízz a folyamatban!
  2. Az egyveleg néhány perc után elkészül, a legkönnyebben arról ismerhető fel, hogy megváltozik a színe – sötétbarnából egy sokkal világosabb árnyalatra vált.
  3. Öntsd ki egy pohárba vagy kis ramekin formába. Ha van kedved, szórd meg a tetejét cukrozatlan kakaóporral vagy finomra vágott étcsokival a tökéletes díszítés érdekében.

Csokis fehérje puding tápanyagok adagonként

  • Energiatartalom: 48 kcal
  • Zsír: 0,9 gramm
  • Szénhidrát: 1,5 gramm
  • Fehérje: 8,1 gramm

Tetszett a csokis fehérje puding receptünk? Akkor próbáld ki további receptjeinket is! Íme, néhány ízelítőül:

Receptek

Csokis puffasztott rizs falatok

Ehhez a sütés nélküli csokis puffasztott rizs finomsághoz mindössze négy hozzávaló kell - és nem kevés akaraterő, hogy ne együk meg őket egyből.

Receptek

1 perces bögrés süti | Sticky Toffee Protein Puding

Percek alatt megvan, így ez a ragacsos, édes protein bögrés süti biztosan kielégíti az édesség utáni sóvárgásodat, anélkül, hogy belerondítanál a makró céljaidba!

Receptek

3 ínycsiklandó chia puding recept | Indítsd fehérjedús reggelivel a napot!

A konyha mestere, Niall Kirkland 3 egyszerű, de annál változatosabb chia puding receptet mutat be nekünk. Kóstold meg őket reggelire a megszokott zabkása helyett!

Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein